2777
2789
عنوان

میخوام تا شوهرم برمیگرده هرچی قرص داریم تو خونه بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 32 پست
خیلی فشار رومه تپش قلب گرفتم کل بدنم یخه که منو به خانوادش فروخت

بسپر ب خدا...زندگی من سر این عدم برقراری تعادل بین من و خانواده رسید ب طلاق تا پای دادگاه ولی باز خانومی کردم دیدم آخه چطور دلم بیاد ی زندگی و سر ی خانواده ب هم بزنم بازم تحمل کردم نمیخوام سر کوفت بزنم ولی اون خدای بالا سری کارش حساب کتابِ انقدر چرخوند تا پدر و مادرش بعد ۴۰ سال پارسال خودشون جدا شدن

تو را اَز دور می بوسَم بِ چَشمی تَر خُداحافِظ...مَرا باوَر نَکَردی می رَوَم دیگَر خُداحافِظ.‌..مَرا لایِق نَدیدی تا بِپُرسی حال و روزَم را...برو با دیگران اِی بی وَفا دِلبَر خُداحافِظ...بَرای هَمیشه خُداحافِظ 🖤🩶🤍 

حتما تازه ازدواج کردی انقد ازاین بلاها سرآدم میارن شوهرمن دیشب میگفت درد دوستدخترم توسرتو وخانوادت

میبینی بعد چند سال از زندگی آدم دیگه ب تخمدانشم نیست اصلا 

تو را اَز دور می بوسَم بِ چَشمی تَر خُداحافِظ...مَرا باوَر نَکَردی می رَوَم دیگَر خُداحافِظ.‌..مَرا لایِق نَدیدی تا بِپُرسی حال و روزَم را...برو با دیگران اِی بی وَفا دِلبَر خُداحافِظ...بَرای هَمیشه خُداحافِظ 🖤🩶🤍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردااصلا احساس زنهاشونو نمیفهمن به همین خاطر روحیه ی حمایتگری ندارن توخانوادهذشوهرم همه میدونن ازارمن هیچ پیامدی نداره براشون چون شوهرم حاضرنیست خودشوبدکنه چیزی بهشون بگه 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.