چون که فشار زیادی بهم وارد شد امشب و با خانوادش رفت مهمونی من گفتم اونا بیان و هماهنگ نکردی باهام نمیام و اونم رفت تا برگرده میخوام هرچی قرص هست بخورم هرچی شد شد
خیلی فشار رومه تپش قلب گرفتم کل بدنم یخه که منو به خانوادش فروخت
بسپر ب خدا...زندگی من سر این عدم برقراری تعادل بین من و خانواده رسید ب طلاق تا پای دادگاه ولی باز خانومی کردم دیدم آخه چطور دلم بیاد ی زندگی و سر ی خانواده ب هم بزنم بازم تحمل کردم نمیخوام سر کوفت بزنم ولی اون خدای بالا سری کارش حساب کتابِ انقدر چرخوند تا پدر و مادرش بعد ۴۰ سال پارسال خودشون جدا شدن
تو را اَز دور می بوسَم بِ چَشمی تَر خُداحافِظ...مَرا باوَر نَکَردی می رَوَم دیگَر خُداحافِظ...مَرا لایِق نَدیدی تا بِپُرسی حال و روزَم را...برو با دیگران اِی بی وَفا دِلبَر خُداحافِظ...بَرای هَمیشه خُداحافِظ 🖤🩶🤍
میبینی بعد چند سال از زندگی آدم دیگه ب تخمدانشم نیست اصلا
تو را اَز دور می بوسَم بِ چَشمی تَر خُداحافِظ...مَرا باوَر نَکَردی می رَوَم دیگَر خُداحافِظ...مَرا لایِق نَدیدی تا بِپُرسی حال و روزَم را...برو با دیگران اِی بی وَفا دِلبَر خُداحافِظ...بَرای هَمیشه خُداحافِظ 🖤🩶🤍
مردااصلا احساس زنهاشونو نمیفهمن به همین خاطر روحیه ی حمایتگری ندارن توخانوادهذشوهرم همه میدونن ازارمن هیچ پیامدی نداره براشون چون شوهرم حاضرنیست خودشوبدکنه چیزی بهشون بگه
پایان آدمیزاد از بی خداییست نه از دست دادن معشوق نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست که انسان را تمام میکند.