2777
2789
عنوان

یه دقیقه بیاین

36 بازدید | 9 پست

الان دو روزه دارم تو شرکت یسندگی کار می‌کنم ریسندگی بعد تا ۱۵ روز گفتن باید بیای به صورت آزمایشی کار کنی منم قبول کردم الان مشغول به کارم  دو روزه حالا اینکه صاحبکارم به من گفته خیلی دستت کنده چون من یکم یه ذره چی بگم کند دستم به خاطر همینم به من گفته اگه یه بار دیگه اینجوری کار کنی دیگه نیا چیکار کنم دستم تند بشه 

آخه هیچ وقت سابقه کاری نداشتم بار اولمه دارم میرم شرکت

....

الان یه چیزایی حدوداً بلدم خوب خیلی کارش سخته ی همش باید راه بری پا درد می‌گیره آدم بعد کمردرد داره خیلی خسته شدم الان ولی می‌خوام ادامه بدم تلاش می‌کنم تلاش

....
الان یه چیزایی حدوداً بلدم خوب خیلی کارش سخته ی همش باید راه بری پا درد می‌گیره آدم بعد کمردرد داره ...

ددو روزه دو روز نشده به من میگه که اگه یه چیزی بکنی اگه بد بشه خب اگه نمی‌تونی نیا دیگه اگه دستت کنده کند

....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت کمک کنه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

میشه فردا یه دعایی برام بکنید که من بدونم خوب کار بکنم اونجا خیلی دوست دارم آخه وایسم کار کنم

بعد از نماز صبحت ۱۱۶ بار ذکر یا قوی رو بگو ان شالله خدا کمکت میکنه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

نماز نمیخونم🙂

با تشکر

بعد چجوری برات دعا کنم ک بگیره دختر خوب

بخوای سلام بگی‌ ب خدا، خدا بهت علیک بگه باید نمازت رو خونده باشی چ برسه ب دعا

اولین چیز برای همه چیز خوندن نمازه

با تشکربعد چجوری برات دعا کنم ک بگیره دختر خوببخوای سلام بگی‌ ب خدا، خدا بهت علیک بگه باید نمازت رو ...

بببین حالا واجب نیست حالا کسی که بخواد نماز بخونه آدم باید دلش بزرگ باشه به نماز خوندن نیست

....