2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا بیبی چک گذاشتم آنقدر آمپول زدم سه تا فولیکول ۱۹و ۱۴و۱۳ داشتم دوتام برا آزاد سازیش زدم اما نشد ...

مطمعنی مشکل ازهمسرت نیست خیلیابعدچنسال فهمیدن مقصرشوهرشونه مافعلاپول نداریم بریم دنبال درمان😔😔 

مثلاً دوماه ۳۵ روزه ماه بعد ۳۲ بین ۳۰ تا ۳۵ متغیره

سیکلت باید ۲۸ تا۳۰ روزه بشه

عزیزم من پیشنهادم بهت اینه فعلا اقدام نکن 

برو دکتر بگو می خوام پریودم کاملا منظم بشه و تخمک هام سر موقع آزاد شه 

دو سه ماه که منظم شد سیکلت دستت میاد حتی روز تخمک گذاری هم می دونی اون روز اقدام کن مطمعا باش می گیره 

مطمعنی مشکل ازهمسرت نیست خیلیابعدچنسال فهمیدن مقصرشوهرشونه مافعلاپول نداریم بریم دنبال درمان😔😔

آخه آزمایش اسپرم دادیم دکتر گفت مشکلی نداره

عزیزم یه طرح برا کسایی که میخوان بچه دار بشم داروهای آزاد سازی اینا جزوش میشه مثلاً دارویی که میشد ۲ تومن ۱۳۰ هزار دادیم 

سیکلت باید ۲۸ تا۳۰ روزه بشهعزیزم من پیشنهادم بهت اینه فعلا اقدام نکن برو دکتر بگو می خوام پریودم کام ...

آخه میگن کسایی که تو اقدامان کلا پریودیشون بهم می ریزه 

یعنی چند ماه اقدام نکنم ؟

آخه آزمایش اسپرم دادیم دکتر گفت مشکلی ندارهعزیزم یه طرح برا کسایی که میخوان بچه دار بشم داروهای آزاد ...

خلاله یه مدت برو ورزش سبک زندگیت عوض کن غذای مقوی بخور پریودت منظم کن 

بعد اقدام کن 

نتیجه می گیری شک نکن

آره باید اینم بپرسم منظم تر بود ۳۰ روزه

وقتی بیخیال بشی باردار میشی الان اضطراب داری برای همین نمیشی

من خیلیا دیدم بیخیال شدند و سعی کردند به خودشون برسند به غذا و ورزش توجه کردنو و پریودشون منظم کردنو خود به خود باردار شدند