2777
2789
عنوان

اگه یه نفر ببینید که دانشگاه رو با

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 34 پست
جدی😂😂آخی چه فکرایی که نکردم 🤦😅پس خوبه

آره عزیزم  ؛ تو تنها نیستی تو کل ایران شایعه شده ک سهمیه خیلی تاثیر فضایی ایی داره!!!!!!! در حالیکه اونایی ک سهمیه دارن و اطرافیانشون میدونن بدون درس خوندن سهمیه هیچ تاثیری نداره

آره عزیزم ؛ تو تنها نیستی تو کل ایران شایعه شده ک سهمیه خیلی تاثیر فضایی ایی داره!!!!!!! در حالیکه ...

بقیه تا یه سهمیه ای میبینن میگن که طرف هیچی نخونده واقعا منم چنین ذهنیتی داشتم پس اینطورا هم نیست 😄💔

اره باید خیلی تلاش کرد چه با سهمیه چه بدون سهمیه

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم ؛ تو تنها نیستی تو کل ایران شایعه شده ک سهمیه خیلی تاثیر فضایی ایی داره!!!!!!! در حالیکه ...

موافقمچون دوست منم سهمیه داشت ولی با کلی تلاشی هم که کرد و خودشم اتفاقا خوب میخوند اما نهایتش فیزیو قبول شد و واقعا در همون حد هم حقش بود 

😂😂آخه نمیشه هر کاری کنی فرق دارن

میفهمم من متوسطه اولمو شاهد خوندم یه دختر گللللی سهمیه داشت نیچفت شما هر بزنید من نخونده قبولم بعضی هاشون رو مخن

ولی نمیشه باشون جنگ کرد که شما کلا باهاش کاری نداشته باش به عنوان یه هم کلاسی عادی در نظر بگیرش

میفهمم من متوسطه اولمو شاهد خوندم یه دختر گللللی سهمیه داشت نیچفت شما هر بزنید من نخونده قبولم بعضی ...

اره این که خیالشون راحته قبول میشن و کلی ادعا دارن رو اعصابه جالبه بیشترشون هم هیچی قبول نمیشن میرن آزاد ولی بازم ادعا دارن خیلی

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔