2777
2789
عنوان

اگه یه نفر ببینید که دانشگاه رو با

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 34 پست
هیچ چون دیگه نمیشه کاریش کرد و نمیشه بشینم ساعت ها ب سهمیه اش فکر کنم و اعصاب خودمو خورد کنم

واقعا اعصاب خراب میشه فک میکنم 🤦بیشترشون هم خیلی ...

یه جا نوشته بود : به لبخندم اعتماد نکن، غمگینم💔                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال ببین اگه عرضشو داشته باشه میره بالا فکر نکن صرفا فقط کنکوره رشته مثل پزشکی واقعا باید درس خونباشی در کل هر رشته ای که فکر کنی بچه های دولتی درس خون هستن 

خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم

عزیزم سهمیه باعث نمیشه ک طرف نزده قبول شه سهميه بی تاثیر نیس ولی طرف خودش باید درسخون باشهک بتونه قب ...

نه سهمیه ۲۵ درصد دو تا صفر میبرع قبول میشی راحت آنقدر آدم هست با سهمیه قبول شده

من اصلا اینجور آدما رو محترم نمیدونم البته اگه الان نیان پاره پورم کنن دوستان سهمیه ایالبته کسی که س ...

👏👏منم سعی میکنم کلا ارتباط نگیرم باهاشون آره بابا معلومه لو نمیدن ولی فک کنم کلا تو دانشگاه زود رو میشه هر کی با سهمیه اومده باشع

هیچی .من حتی اگر طرف با پارتی وارد کار بشه مشکل ندارم درد اونجاست که کاربلد نباشه

سهمیه هم همینه دیگ بیشترشون از لحاظ درسی هیچی بلد نیستن واقعا

نه سهمیه ۲۵ درصد دو تا صفر میبرع قبول میشی راحت آنقدر آدم هست با سهمیه قبول شده

ن بابا کی میگ 2 تا صفر رو میبره قبول میشی؟

در ضمن اونا با کل کشور محاسبه نمیشن ک

سهیمه دار ها با کسانی ک سهیمه دارن محاسبه میشن

در ضمن من زیاد دیدم طرق سهمیه داره چن ساله پشت کنکوره.. شایعه اس ک تاثیر شگرفی داره

چرا خب ممکنه یکی ک پرستاری سراسری قبول شده با سهمیه باشه پیراپزشکی آزاد قبول شه ولی خب کسی ک هیچ جا قبول نمیشه بدون سهمیه قطعأ با سهمیه هم قبول نمیشه

بیخیال ببین اگه عرضشو داشته باشه میره بالا فکر نکن صرفا فقط کنکوره رشته مثل پزشکی واقعا باید درس خون ...

اره خودمم دیدم خواهرم گفت بیشتر کسایی که با سهمیه اومده جا زدن رفتن چون توان و سوادش رو ندارن واقعا کاش از همون اول نیان جای چند نفر رو بگیرن

میدونی اصن بحثم این نیست ک سهمیه داره یا نهکلا درگیر این چیزا نشوتمرکزت روی خودت باشه

باشه عزیزم مرسی 🤭🤭

ن بابا کی میگ 2 تا صفر رو میبره قبول میشی؟در ضمن اونا با کل کشور محاسبه نمیشن کسهیمه دار ها با کسانی ...

واقعاا؟آخه همه میگن خیلی تاثیر داره این طور باشع که خوبه تقریبا 

اره خودمم دیدم خواهرم گفت بیشتر کسایی که با سهمیه اومده جا زدن رفتن چون توان و سوادش رو ندارن واقعا ...

باور کن هرکس صلاحش هرچی باشه میرسه ربطی به سهمیه وغیره نداره

خسته خسته منم دعا کنید زودتر سرپا بشم

واقعاا؟آخه همه میگن خیلی تاثیر داره این طور باشع که خوبه تقریبا

نه بابا شایعه اس ک خیلی تاثیر داره ؛ من خودمم اونجوری فکر میکردم ک واقعأ یکی صفر باشه با سهمیه سریع پزشکی قبول میشه ؛ بعدأ دیدم ن یکی واقعأ نخونه پزشکی ک هیچ با سهمیه آزمایشگاه دانشگاه آزادم قبول نمیشه ( اتفاقا اون طرفی ک من میگم سهميه ی بالای 25 درصدم داشت )

نه بابا شایعه اس ک خیلی تاثیر داره ؛ من خودمم اونجوری فکر میکردم ک واقعأ یکی صفر باشه با سهمیه سریع ...

جدی😂😂آخی چه فکرایی که نکردم 🤦😅پس خوبه