من مامانمو 15سال پیش از دست دادم بابامم سه ماه از مرگ مامانم نگذشته بود رفت زن گرفت زنش از اول بچه میخواست اما خوب بچه دار نمیشدچند بار هم ای وی اف کرد نشد اما این سری باردار شد بعد نمیدونین بابام چقدر خوشحاله هر کی ندونه فک میکنه بی بچه بوده خودش تا حالا ...جالبیش اینه که برای ما که بچه هایش بودیم هیچکار نکرده حتی برای من بدتر حتی برای ازدواج من یه حلقه برای شوهرم نخرید هیچی به هیچی چرا مردا رو زن دوم اینطورین!!؟ واقعا برای من سواله !!!مامانم با بدبختی زندگی کرد نه هیجا رفت نه به هیچی رسید فقط دعوا داشتن اما این زنش نمیگه بالا چشت ابروئه ...خونه بنامش کرده باغ داریم به نامش کرد زمین بنامش کرد ما بچه هاشم خیلی مظلومیم چون واقعا نه دخالتی کردیم نه هیچی باز مخصوصا من ...من فقط با شنیدن این خبر دلم بیشتر برای بدبختی های که مامانم قبلاً داشت بیشتر سوخت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
متاسفانه مردا اصلا قدر زن بساز رو ندارن الانم همینطوره
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
دلم کباب شد برا همجنسای خودمون جمع میکنیم یکی دیگه بیاد کیف کنه
واقعا من به این قضیه رسیدم تا هستیم خرج کنیم مردا ارزش ندارن براشون دل بسوزونیم مامانم نخورد نپوشید حتی مسافرت نرفت هیچی بنامش نبود اما این زنش هر چی مامانم نداشت بهش رسید
بابات پیر شده می ترسه زمین گیر بشه کسی جمعش نکنه واسه همین دوست داره این زن رو هر جور شده راضی نگه داره حتی با خودش میگه به بیارم دلش خوش بشه به این رندگی
زنه پنجاه سالشه چندین بار ای وی اف کرد با اینهمه هزینه اونوقت بابام بچمو بعد یسال دوسال ببینه(من راه دور زندگی میکنم) یه هزاری کف دستش نمیزاره دلم خونه بخدا