2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

366 بازدید | 18 پست

میگه بچمون که به دنیا اومد 

نه تو نزدیک خانوادت ببر نه من می برم اینطوری بهتره 

وقتی الان مخالفند پس دیگه حق ندارند ببینمشون 

بعد اگه من اینو به مادرم بگم میاد واقعا طلاقم ازش می گیره 

نمی دونم حرف شوهرم منطقیه یا نه ؟

از یه جهت راست می گی من باردار شدم همه سرزنشم کردند گفتند بچه برای چیتونه و خیلی ناراحت شدند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف شوهرتو گوش کن چرا باید ناراحت بشن از بدنیا اومدن یه بچه 

بجای اینکه خوشحال بشن رابطتون خوب شده نمک رو زخم میپاشن 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
خب دلیلشون برای اینکه موافق نبودن چی بود

خآنکادر اون از اول موافق ازدواجمون نبودند چون دختر خاله همسرم براش در نظر گرفته بودم 

دلیل دوم منو شوهرم دعوا و بحث داشتیم و خیانت کرده بود همسرم پدرم با شوهرم بحث کرده بود و حتی کتک کاری

بعد مادرم گفت باید جدا شی دیگه حرمت ها شکسته و الان فقط تلفنی با خانواده هامون در ارتباطیم

من که با پدرم قهریم بهم گفته هر وقت طلاق گرفتی حرف می زنیم اونم با خانوادش تلفنی شاید سرم بزنیم ولی خیلی کم

شوهرت راس میگعمادرتو ولشدیگه حرف مامان و بابا تموم شد بقیه راه شوهرت کنارت و پشت و پناهته نه مادرت

جدی میفرمایید؟؟؟؟

چندسال تجربه شوهرداری و بچه داری باعث شده ب این نتیجه برسی؟؟؟

عزیزم خانمها هرچی بزرگتر میشن بیشتر و بیشتر ب مادرشون نیازمند میشن.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود]