2777
2789
عنوان

مامانایی که بارداری دومشون هست 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1792 بازدید | 73 پست
فاصله شون دو ساله خوشحالم اینم به دنیا بیاد کارم با بارداری و بچه داری تموم میشه راحت میشم 😀

جنسیت اول چیه 

خدا جونم شکرت  😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قسمتشو درك نميكنم چرا نبايد بخواد واسم؟!😓😑

کاش میدونستیم .چرا .😞

همسایه ما دوتا پسر داشت به انید اینکه سومی دختر بشه باردار شد اینم پسر شد .انقد ناراحت بود .

یکی تو حسرت پسر .یکی تو حسرت .دختر .یکی هم کلا تو حسرت ی بچه که فرقی نداره براش 

کاش میدونستیم .چرا .😞 همسایه ما دوتا پسر داشت به انید اینکه سومی دختر بشه باردار شد اینم پسر شد .ا ...

اره دقيقا زندايي خودم سه تا پسر داره

من همه كار كردم واسه پسردار شدن اما خدا لج كرده باهام

خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻
اره دقيقا زندايي خودم سه تا پسر داره من همه كار كردم واسه پسردار شدن اما خدا لج كرده باهام

نزن این حرفو .انشالله پسر دار هم میشی .از کجا معلوم شاید پسره خیلی هارو دیدم تا زمان زایمانشون گفتن بچت اینه ولی وقتی به دنیا امده دیدن اشتباه بود .دختر بوده .پسر شده ..پسر بوده دختر شده

نه بابا! این یه روش پول دراوردنه برای دکترای ایرانی والا اینجا خارج از ایران بگی مسخرت میکنن! چه فرق ...

دقیقا عزیزم درسته فقط خواست خدا .شما کجا هستید 

نه بابا! این یه روش پول دراوردنه برای دکترای ایرانی والا اینجا خارج از ایران بگی مسخرت میکنن! چه فرق ...

فرهنگ .....😑😑

امان از دست خانواده شوهر 😬

دقیقا عزیزم درسته فقط خواست خدا .شما کجا هستید 

آمریکا

یه حساب دو دو تا چهارتا ست جریان لقاح و ژنتیک به خوردن نخوردن نیست بعدم با اینهمه بیماریهای جنینی و نوزادی همینکه بچه سلامت باشه کافیه اتفاقا من بدم نمیومد بچه هام هم جنس شن هم برای خودشون خوب میشد هم ما راحت تر می‌بودیم ولی خب نشد دیگه