2777
2789
عنوان

مامانایی که بارداری دومشون هست 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 1792 بازدید | 73 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقيقا زندايي خودم سه تا پسر داره من همه كار كردم واسه پسردار شدن اما خدا لج كرده باهام

واقعا نميترسي انقدر كفر ميگي؟!!! چرا تًو جاهليت موندن بعضيا ...حالا پسر قراره چه كار كنه كه دختر نميكنه...وقتي طرز فكر خودتون اينجوريه كه از جنسيت خودتون بيزارين از بقيه چه توقعي هس؟!!

واقعا نميترسي انقدر كفر ميگي؟!!! چرا تًو جاهليت موندن بعضيا ...حالا پسر قراره چه كار كنه كه دختر نمي ...

خب تو روشنقكر جايزشو بدن به تو

خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻
خب تو روشنقكر جايزشو بدن به تو

نه من روشنفكر نيستم ادعايي هم ندارم ولي انقدر نوشتي از خدا دلگيرم و خدا دوستم نداره كه ادم عصباني ميشه بايد بچه دار نميشدم يا يه بچه مريض و عليل گيرت ميومد تا قدر لطف خدا رو بفهمي پس اونا كه ٦،٧ تا دختر دارن خيلي بدبختن؟ يا اونا كه ٤،٥ تا پسر خلافكار و دزد و به درد نخور دارن خوشبختن ...مثلا ميخواي پسر بياري كه خانواده شوهر بهت جايزه بدن ! خدا به كيا بچه ميده! اره منم از هدا گله دارم كه به أمثال تًو بچه ميده كه قدر نميدونن

نه من روشنفكر نيستم ادعايي هم ندارم ولي انقدر نوشتي از خدا دلگيرم و خدا دوستم نداره كه ادم عصباني مي ...

تا چشمت در بياد اولين اقدام باردار شدم

خانواده شوهرم لنگه اين خانواده شوهراي شما بقيه ني ني سايتي ها نيستن واسه دخترام انقدر ذوق كردن كه من فكر كردم جايزه نوبل برنده شدن

من اگر از شما گله داستم بپر وسط و ريپلاي كن

نيازم نيست عصباني بشي چون با تو حرف نميزدم

خدا ميگه بهوايد و دنبالش باشيد بهتون بدم خواستم و دنبالش بودم و نداد و ناراحتم چون بهش ايمان داشتم 

اين چيزا بهت مربوط نيس گفتم بدوني خدا به هوكسي هم بچه عليل نميده 

علمشو نداري واسه هرچيزي جبهه نگير

ديگه جوابتم نميدم چون موضوع زندگيم به خودم مربوطه 

خداروشکر تو تاریخ ۹/۹/۹۹ بهترین و مهمترین اتفاق زندگیم افتاد🤲🏻
بچه ها منم بارداری دوممه ۸هفته ام بعضی وقتا حس میکنم تکون میخوره ب نظرتون توهمه؟؟😕

به سلامتی عزیزم .اره برا 8 خیلی زوده 😊 نی نی اولت چیه .تفاوت سنی شون چقده

خدا جونم شکرت  😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد 
به سلامتی عزیزم .اره برا 8 خیلی زوده 😊 نی نی اولت چیه .تفاوت سنی شون چقده

پسرم ۳سالشه. اینی ک تو راه دارم یه باررفتم براقلبش تشکیل نشده بود همین هفته دوباره باید برم ولی میترسم

پسرم ۳سالشه. اینی ک تو راه دارم یه باررفتم براقلبش تشکیل نشده بود همین هفته دوباره باید برم ولی میتر ...

انشالله که قلب کوچولوش 💕 داره میزنه .به سلامتی به امید خدا 

خدا جونم شکرت  😍😍اللهم صلی علی محمد ال محمد