2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشده

کلا کسی باهام صمیمی نمیشه 

قرار بود جمعه بریم خونه یکی از همکلاسیام که زیاد باهاش صمیمی نبودم ولی رفیق شیشم باهاش خوب بود اونو دعوت کرد ب من گف توهم بیا منم به رفیقم گفتم اگه رفتی خبر بده منم بیام 

بعد امروز همشون یجوری رفتار میکردن انگار نرفتن به رفیقم گفتم نرفتی خونه فلانی گفت نه خونه مامانبزرگم بودم (خیلی شل گف و زود بحثو عوض کرد) مطمئنم رفته بعد یکی از اونا گف چقد جوجه کبابا دیروز خوشمزه بودن اون یکی هم گف دهتنو ببند بحث هم عوض کردن 

من اصلا دلم بند نیس برام مهم نیس ولی اخه نامرد من به تو میگفتمممم رفییییق🥺:(

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(
من دیگه به هیچ انسانی کمک نمیکنم. برو تاپیک هام نگاه کن فقط به حیوانات کمک میکنم. شعور اونا بالاتره

دلم برا تنهایی خودم میسوزه:(

کلا کسی باهام صمیمی نمیشه قرار بود جمعه بریم خونه یکی از همکلاسیام که زیاد باهاش صمیمی نبودم ولی رفی ...

باید در انتخاب دوست تجدید نظر کنی.ن هر قصاب ماهر می‌کند پوست ن هر نان نمکخور می‌شود دوست

باید در انتخاب دوست تجدید نظر کنی.ن هر قصاب ماهر می‌کند پوست ن هر نان نمکخور می‌شود دوست

کلا هرکیو انتخاب میکنم هیمنطوریه اخه اینق دوست عوض کردم خانوادم میگن تقصیر خودته حس ناکافی بودن دارم:/