2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نهایی رو جدی بگیر.  خیلی به خودت سخت نگیر که سال دوازدهم از همه چی زده بشی... تفریح و ورزش حتما در کنار درس لازمه و انرژی هست برای ادامه مسیرتووو

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

هیچ وقت شاگرد متوسط نباش 

یا قاطع باش و بچسب به درس 

یام برو پی بقیه برنامه هات 

یا اینور جوب یا اونور جوب 

یجور نشه از اینجا رونده از اونجا مونده شی 

یا در تحصیل موفق شو یام اگه قرارع خوندنت تق و لق باشه پس بهتره کنارش یه مهارتی یاد بگیری فردا به دردت بخوره 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
هیچ وقت شاگرد متوسط نباش یا قاطع باش و بچسب به درس یام برو پی بقیه برنامه هات یا اینور جوب یا اونور ...

ن خداروشکر درسم خوبه دارم را میوفتم 

مرسی🌱

این کاربری دست دو نفره ))
تشکرر حتما 🤍🫂

تو دبیرستان سعی کن زیاد حرف بقیه باور نکنی..اونا همه تلاش میکنن که رقیباشونو حذف کنن..نگو چیکار میکنی و چیا میخونی،از همین الان عمقی بخون که نهایی مشکلی نداشته باشی

دهم نهایی رو می‌خوام بردارن

از این حرفا زیاد میزنن. تا قطعی نشده جدی نگیر..اینا هر روز یه تصمیم میگیرن

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))