2777
2789
عنوان

انتقالی از دولتی به پیام نور

345 بازدید | 13 پست

بچه ها من کنکوری ۴۰۳ بودم الان باستان شناسی دولتی آوردم ولی نمبخامش .

میخام برم پیام نور مشاوره بخونم .خود مدیر آموزش پیام نور بهم گفت برو دولتی انتقالی بگیر بیا پیام نور

کسی نجربشو داشته؟ انتقالی از دولتی به پیام نور؟

من که هنوز ثبت نامم نکردم تو دولتی ممکنه ازم جریمه بگیره؟ میشه راهنماییم کنید هرکس اطلاعات داره❤️❤️

البته پیام نور پذیرش بهمن هم دارع ولی من میخام این انتقالی رو امتحان کنم شاید افتادم ورودی مهر پیام نور

بعضیا میگن حتما باید تو سنجش پارتی داشته باشی تا بتونن انتقالت بدن .راهی نیست واقعا ک از دولتی انتقالی بگیرم برا پیام نور؟

توی پیام نور میخام مشاوره یا روانشناسی بخونم 

رشته ای هم ک تو دولتی قبول شدم باستان شناسی هست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همینطوری برو پیام نور بدون آزمون ثبت نام کن این سختیا چیه الکی به خودت میدی

رفتم بخدا ثبت نامم نکرد گفت اولا برای مهر ظرفیت پره

بعد برو صبرکن تا بهمن شااااااااید طرفیت بازشد ششااایذ ی رشته ای اوردی 

اما اگر انتقالی بگیرم دیگ این بدبختیارو ندارع

رفتم بخدا ثبت نامم نکرد گفت اولا برای مهر ظرفیت پرهبعد برو صبرکن تا بهمن شااااااااید طرفیت بازشد ششا ...

بدون آزمون هم میتونستی انتخاب رشته کنی

حالا اشکال نداره برو یه پیام نور دیگه هم بپرس

بدون آزمون هم میتونستی انتخاب رشته کنیحالا اشکال نداره برو یه پیام نور دیگه هم بپرس

زمان ثبت نام ورودی مهر تموم شده دیگه. فقط یدونه ورودی بهمن مونده 

ینی انتقالی فقط برا اوناییه ک چند ترم تو دولتی خوندن؟

زمان ثبت نام ورودی مهر تموم شده دیگه. فقط یدونه ورودی بهمن مونده ینی انتقالی فقط برا اوناییه ک چند ت ...

نمیدونم🙈🙏🏻 ولی تازه نتیجه انتخاب رشته اومده جچوری زمان ثبت نام تموم شده؟ 

تازه شروع شده

انتقالی مال وقتیه ک ثبتنام کرده باشیثبتنام نکن برو بدون کنکور پیام نورنشد صبرکن ورودی بهمن شوجریمه چ ...

آخه مشاورا بهم میگن اگه از دولتی انصراف زدی کلا نرفتی ثبت نام کنی ؛ از پیام نور هم محروم میشی همون بهمن هم نمیتونی انتخاب رشته پیام نور انجام بدی

نمیدونم🙈🙏🏻 ولی تازه نتیجه انتخاب رشته اومده جچوری زمان ثبت نام تموم شده؟ تازه شروع شده

نه اوایل مهر انتخاب رشتش بود ک من جاموندم .الان ثبت نامشع

دیگ ظرفیتش پرشده .ثبت نامش از طریق سایت هست سایت هم بسته شده دیگه موعد خاصی داشته