2777
2789
عنوان

واقعا بعضیا تو این سایت خیلی سمی هستن خیلیییییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 50 پست
دقیقاا خب چرا کسی ک دوست نداره پیامش ریپلای بشه نظر بده؟واسه خودش نگه داره

اون هیچی

خودتو ریپلای میکنن

کلی بهت بد و بیراه میگن

بعد میگن ریپ نزن نمیخونم

ریپ نزن جواب نمیدم

ریپ نزن نظر خودمه هر چی بخوام میگم

وات د هل؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز یه تاپیک دیدم خیلی حالم بد شد ،تاپیک چگونگی سر به نیست کردن جنازه

اینجا دروغگو زیاد هست ولی دیگه جنایات اینجوریم کم نیست مثله همون خانومه که بخاطر طلا ۳ نفر و کشته

اینجا دروغگو زیاد هست ولی دیگه جنایات اینجوریم کم نیست مثله همون خانومه که بخاطر طلا ۳ نفر و کشته

درسته،اما بیان کردنش اونم این همه با جزئیات تو سایت عمومی با این همه بچه کم سن و سال کار یه دیوانه روانیه

مزخرف ترین نظرات برای همیناست که تو امضا نوشتن نظر خودمه ریپلای نکن جواب نمیدم و فلانخب اگه جنبه شنی ...

دقیقا خودشونم میدونن چرت و پرت زیاد میگن دوست ندارن کسی چیزی بگه بهشون

@ازسارابپرس  

سلام خوب هستین این رفیق ما رو هم نتونستین ازادش کنین سایت بدون اون سوت و کوره هاااا....،🤣

دلم یه تصادف شدید میخواد مثلا سرم بخوره جایی دیگ هییییچی از گذشته یادم نیاد همین برام کافیه

دقیقا خودشونم میدونن چرت و پرت زیاد میگن دوست ندارن کسی چیزی بگه بهشون

دقیقاا آفرین

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ادمای اطراف منم بعضیا همینجورن سگن خودشون ولی حق نداری بگی بالاچشمت ابروهه منم با این ادما بحث و کل ...

اره تو واقعیتم کم نیستن اینا منم درگیر نمیشم ولی حتی میبینم با بقیه کاربرا درگیر میشن و توهین میکنن ناراحت میشم 

خوب میرن بزرگترشون رو ورمیدارن میارن

خوب سایت قانون داره مثل جامعه دقیقا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

@ازسارابپرس سلام خوب هستین این رفیق ما رو هم نتونستین ازادش کنین سایت بدون اون سوت و کوره هاااا... ...

سلام

عصری با niniyar_5 حرف بزنین مدت زمان تعلیق رو کمتر کنن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

دیگه بعضی وقتا شر خودش دنبال ادم میاد من چند روز پیش یکنفر همینطوری گرفتم ب باد فوش خب واقعا نتونستم ...

اره ولی من ببینم جایی شر میشه نمیرم واقعا اینجا اصلا نمیشه با کسی بحث کرد