2777
2789
عنوان

حس و حال این روزای من

188 بازدید | 4 پست

حس و حال این روزام

دقیقا مثل کسیه که 

تو زندانه و محکوم به ابده

و هیچ امید و روزنه ای نیست

واسه نجاتش!!اینو فهمیده

که تو زندان هم ((خدا آنتن نمیده!!!))

ببخشید چون استارتر اون تاپیک  قفل کرد  اینجا پیام میدم 

سوالم اینکه درمورد یه آقایی که از همکاران هستن و بعضا به صورت تلفنی سوال و  جواب در حوزه ی کاریه و دیدار حضوری اصلا نبوده  و اینکه با توجه به  همین شناخت  دو سه سالی تلفنی و مجازی ظاهرا آدم متشخصی هستن ...

اما جدیدا احساس می کنم یه جورایی بیشتر توجه میکنن  و حتی دیروز  روز دختر یه کلیپ روز دختر مبارک ارسال کردن ،چند روز قبلش هم یه کلیپ در مورد  پیدا کردن نیمه ی دیگه و  از این چیزا فرستاده بود ...به نظرتون من بهشون رک بگم  که منظورشون  چیه ؟یا اصلا خودم رو بزنم به کوچه ی علی چب 

ببخشید چون استارتر اون تاپیک قفل کرد اینجا پیام میدم سوالم اینکه درمورد یه آقایی که از همکاران هست ...

شک نکنید که حستون کاملا درست گفته

وهمه اینا بستگی به شما داره

یعنی اینکه شما میخاید وارد رابطه با این

شخص بشید یانه؟یا خوشتون اومده

...

ولی در مجموع اصلا شما خودتو به همون

کوچه هدایت کن،وفعلا هیچ حرفی

نزن،بزار ی مدت دیگ مطمعنا 

پا پیش میزاره و....

البته اینم بگم ؛همین که شما خودتونو

هدایت کنید به اون کوچه،مرور زمان

معلوم میکنه همه چیو.

البته تمام اینا نظر شخصی من هست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شک نکنید که حستون کاملا درست گفتهوهمه اینا بستگی به شما دارهیعنی اینکه شما میخاید وارد رابطه با اینش ...

آخه  ایشون  اصلا منو ندیدن و همون  تلفنی  بوده و شاید بعضی مواقع هم عکسم رو پروفایل دیدن ،بهشون هم نمیاد آدم هولی باشن  ،آخه ممکنه بدون اینکه یکی کسی رو  از نزدیک ببینه و شناخت داشته باشه بخواد بهش حس داشته باشه یا صرفا مخ زنیه؟