2777
2789

خواهر من دوازده سال پیش بچه ی دوسالشو ول کرد اومد اما جونش دراومد ک تاعادت کنه الان دیگه کلا عادی شده واسش چون بابای دختره برداشت برد اونور آب خواهرمم هیچوقت نتونست ببینتش

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهر من دوازده سال پیش بچه ی دوسالشو ول کرد اومد اما جونش دراومد ک تاعادت کنه الان دیگه کلا عادی شد ...

هیچ ارتباطی ندارن ؟ علت جدابیشون چی بود ؟

بچه نمیگه مادرم کو .

هر کدومشون  ازدواج کردن  الان؟

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

خواهر من دوازده سال پیش بچه ی دوسالشو ول کرد اومد اما جونش دراومد ک تاعادت کنه الان دیگه کلا عادی شد ...

وای وای دیونه نشد

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
ای وای فکر کردن بهش داغونم میکنه ..‌‌

اره واقعا سخته.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
هیچ ارتباطی ندارن ؟ علت جدابیشون چی بود ؟بچه نمیگه مادرم کو .هر کدومشون ازدواج کردن الان؟

ن اخه خواهرم نمیدونه کجا رفتن فقط از همسایه هاشون شنید ک رفتن خارج

اقاهه ازدواج کرده اماخواهرم نه

اقارو با دخترداییش تو ماشین کنار پارک درحال س ک س گرفته بودن سه ماه زندان و ۷۰تاشلاق دراومد براش ک همه رو باپول خرید و اخرش رفتن اونور

بچه اونور براش بهتره

وای وای دیونه نشد

مگه میشه دیونه نشه هنوز ک هنوزه خواهرم مثل روانیا باهمه برخورد میکنه جوری ضربه خورد بهش ک اجازه نمیده خواستگاربیادبراش هرکی بچه داربشه بااون طرف قطع رابطه میکنه نمیتونه کناربیاد.خیلیم مشاوررفته درست نشده

ن اخه خواهرم نمیدونه کجا رفتن فقط از همسایه هاشون شنید ک رفتن خارجاقاهه ازدواج کرده اماخواهرم نهاقار ...

لعنتر بهشون توف ب روش بیاد . دختر دایی هم متاهل بود ؟

الان با همون ازدواج کرده ؟

آبجیت چند سالشه ؟با شما زندگی میکنه شغل خاصی داره؟ اصن مهریه گرفت .

مو ب مو جواب بده لطفا 

چون با تک تک سوالام ی پرده از زندگیم باز میشه .

مرسی

۱۴۰۳/۱۱/۲۵💔  عهد و پیمان تو با ما و وفا با دگران 

مگه میشه دیونه نشه هنوز ک هنوزه خواهرم مثل روانیا باهمه برخورد میکنه جوری ضربه خورد بهش ک اجازه نمید ...

گفتی که کنار اومده بچه تا ۷سال پیش مادر چرا داداش بچه رو کاش تحمل می کرد بخاطر بچه ش

لعنتر بهشون توف ب روش بیاد . دختر دایی هم متاهل بود ؟الان با همون ازدواج کرده ؟آبجیت چند سالشه ؟با ش ...

اره متاهل بود پسرشم اورد باخودش چون شوهرخواهرم قبول کرد حتی برای زنه مجازات بیشتر گرفته بودن اما اینقدر وضش توپ بود همه رو دونه دونه خرید.باهمون ازدواج کرد الانم بچه دارن

خواهرم ۳۴سالشه