2777
2789
عنوان

بیاین کمک مهم مدرسه😢

152 بازدید | 24 پست

لطفن مسخره نکنید🙏🏻🖤

میدونم دبیرستان رو کاملن رد کردید و کلن مدرسه به کنار.

من سر راهنمایی خیلی درگیر شدم لطفن گیر ندید بچم نباید بیام اینا میدونم ولی واقعن نیاز به کمک دارم حتا هر مشاوره ای هم نمیتونه کمک بکنه بابا مامانم خیلی دارن سختی میکشن💔

من راستش هیچ علاقه ای به مدرسه رفتن ندارم و کلن شاید پدر مادرم منو بفرستن برنامه نویسی و مدرک بینل مللی بگیرم.و اگه تو خونه هم درس بخونم هیچ مشکلی ندارم تنها سختی مدرسه رفتنه و نداشتن علاقه برای این که مادر پدرم آنقدر غصه نخورن سعی دارم با مدرسه کنار بیام نگین خب برو مدرسه من راستش کلن علاقه ندارم🖤

بنظرتون از راهنمایی که خالم کرده میتونم تو خونه درس بخونم؟اول راهنماییم و صدتا معلم دارم بعید بدونم.بنظرتون چجوری میشه درس خوند تو خونه اونم راهنمایی؟

من قصد دارم تو خونه بخونم درس و بنظرتون درسته؟چون تو مدرسه همه مسخرم میکنن نمیتونم واقعیتو بگم به پدر مادرم لطفن🖤

هنوز یه دخترم😄

میدونی تو درسخوندن علاقه خیلی مهمه بخاطر همین نمی‌دونم چی بگم بهت

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیز دلم مدرسه ارو حتما باید بری

درس خوندن تا دیپلم دل به خواهی نیست دختر قشنگ

شما الان به سن نوجوانی رسیدی باید کم کم یاد بگیری با مشکلاتت مبارزه کنی

هرچیزی تو دنیا دلبخواهی نیست

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

نه عزیز دلم مدرسه ارو حتما باید بریدرس خوندن تا دیپلم دل به خواهی نیست دختر قشنگشما الان به سن نوجوا ...

همه بچه ها تو مدرسه مسخرم میکنن خیلی نا امیدم نمیتونم به خوانواده بگم سر قیافم😢😢😢 

هنوز یه دخترم😄
چرا مسخره میکنن عزیزم؟بنظرم واقعیتو به خانواده بگوو حتما تراپی برو

چون خیلی زشتم هیچ بچه ای پیشم نمیشینه هیچکی دوستم نمیشه خیلی شکست خوردم تو مدرسه خیلی شبا راجبش گریه میکنم حالم از خودم بهم میخوره

هنوز یه دخترم😄
همه بچه ها تو مدرسه مسخرم میکنن خیلی نا امیدم نمیتونم به خوانواده بگم سر قیافم😢😢😢

قیافت چشه توضیح بده؟؟؟

مطمئنم‌مشکلی نداری دختر خوب فقط نسبت به خودت اعتماد بنفس نداری

اونی که مسخرت میکنه خودت هیچ چیز خاصی نداره

میتونی از معلما کمک بگیری؟