2777
2789
عنوان

راهنمایی راجع به لتروزول

131 بازدید | 14 پست

سلام خانوما 

من دو ماه لتروزول وhcg استفاده کردم اما نشد امروز هم پریود شدم دکتر دوباره گفت اگه پری شدی لتروزول بخور ولی من خسته شدم اخه دوماه جواب نداد بعد خیلی سرگیجه داشتم وزیر دلم درد میکرد به نظرتون دوباره ادامه بدم به خوردن لتروزول وزدن hcgیا نه عوارض نداره اینا؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانمی

منم الان دو ماهه که لتروزول شبی یه دونه میخورم....با خوردن لتروزول خیلی سردرد میگیرم...بالاخره داروهای هورمونی کلی عوارض داره که برخیشونو الان میبینیم بعضی از عوارضشم چند ماه دیگه

اگه وزنت زیاده حتما ورزش کن چون چاقی یکی از علل تنبلی تخمدان  هست

در دوره ای که ازآن 
سلام خانمی منم الان دو ماهه که لتروزول شبی یه دونه میخورم....با خوردن لتروزول خیلی سردرد میگیرم...ب ...

مرسی عزیزم اره اضافه وزن دارم الان نمیدونم چندماه وزن کم کنم بعد شروع به اقدام کنم یا دوباره این ماه هم اقدام کنم وقرص بخورم

به نظرت لتروزول بخورم وhcgهم بزنم یا بذارم دوسه ماه دیگه؟ بعد وزن کم کردنم

لتروزول رو بخور....

بارداریت بخاطر تنبلی تخمدان به تعویق میفته...حالا اگه خودت هم بخاطر وزن بخوای چند ماه جلوگیری کنی...دیگه بدتر

لترو رو بخور و همزمان ورزش هم دنبال کن

امیدوارم بزودی هر دو مادر شیم😊😊

در دوره ای که ازآن 
به نظرت لتروزول بخورم وhcgهم بزنم یا بذارم دوسه ماه دیگه؟ بعد وزن کم کردنم

گلم من برچ 4رو لترو خوردم و برچ5رو نخوردم...برچ 6که خوردم باردار شدم...نخواستم پشت سر هم بخورم ترسیدم کیست بزنم

خدایا شکرت که سالگرد ازدواجم مادر شدنو بهم هدیه دادی