2777
2789

من اینجا خیلی وقته عضوم چهارشنبه کاربریم رو تعلیق کردن نمیتونستم یه هفته صبر کنم . 

من شاغلم . دوساله ازدواج کردم . با شوهرم دوست بودیم . خودم کارشناسی ارشد شوهرم دیپلم . البته ک اصلا برام مهم نبود سطح تحصیلات . خانواده خودم خیلی خیلی مدرک تحصیلی براشون مهمه . بخاطر همینم بابام خیلی مخالفت کرد با ازدواجمون . خانواده من و همسرم از نظر فرهنگی خیلی باهم فرق دارن اما واقعا از خانواده همسرم خیلی خوشم میاد . ما آدمی خشک و بی روحی بودیم . اینا برعکس ما خیلی شوخ و خوشگذرون و آدمای باحال و البته به شدت مودب و روشنفکر . اینارو میگم یکم با شرایطم آشنا بشید . ترم آخر کارشناسی بودم ک با شوهرم آشنا شدم و بعد ۳ سال دوستی ازدواج کردیم . دوبار اومدن خواستگاری بابام رد کرد گفتم صبر کن درسم تموم بشه اوضاع بهتر بشه . اون موقع داشت خونه می‌ساخت فعلا تکمیل نبود در حد دیوار کشی . شوهرم پسر بزرگ خانوادست ۳۳ سالشه یه برادر داره ۲۳ سالشه یه خواهر ۱۵ ساله.

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

گفتم صبر کنیم خونه تموم بشه بعد دوباره بیان خواستگاری . وضعیت مالی خوبی هم دارن یعنی از ما بالاتر بودن . شوهرم تو کار کابینت و کارای چوبی . تو همین گیر و دار یه خواستگار فوق العاده پولدار برای من پیدا شد . پسره ارشد مهندسی کامپیوتر بود باباش و بابابزرگش مولتی میلیاردر بودن ولی خوب خیلی آدمای سالمی نبودن . باباش رو خیلی نمیشناختم اما بابابزرگش رو میدونستم نزول خور بوده . ولی خودش خیلی اوکی بود از هر لحاظ . البته ک من عاشق شوهرم بودم و هستم ولی بابام خیلی راضی ب این خواستگار بود . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر داشتی خاستگار هم برات پیدا شده و بابات هم راضی بوده به خاستگارت، الان گزارش میزنم و نی نی یارو تگ میکنم بیاد از وسط نی نی یار جمعت کنه یوتوبری بدبخت که چن روزه حمله کردین به نی نی سایت 

من گفتم نه و کنکور ارشد رو بهانه کردم . اونام دیگه پیداشون نشد . نگو این وسط با بابام حرف زدن بابام اوکی داده گفته صبر کنید کنکور بده . فکر می‌کردم بابام آدم پولکی نیست ولی این پسر حسابی چشمش رو گرفته بود . 

برادر این پسر نمایشگاه ماشین داشت با شوهر منم خیلی دوست بودن از بچگی همکلاس بودن . یه روز وسط حرفاشون از دهن پسره میپره ک اره ما دختر فلانی رو گرفتیم برای داداشم منتظریم کنکورش رو بده مجلس بگیریم . شوهرم زنگ زد بهم و خیلی عصبانی بود و هرچقدر گفتم دروغ میگه خواستگار بوده ردش کردم باور نکرد . گفت پسر ب اون پولداری رو کسی‌رد نمیکنه . ب‌دوستشم خیلی مطمئن بود میدونست دروغ نمیگه از این ناراحت بود ک من اونو ب پول فروختم . دیگه ام بهم زنگ نزد . نزدیک کنکورم بود منم گوشیمو خاموش کردم 

چطور شده اونایی که یه روزه عضو شدن همش میان تاپیک خانواده شوهر میزنن، نکنه از اون یوتوبرایی

میشه درست بخونی بعد گزارش بزنی ؟ گفتم با شوهرم دوست بودیم ۳ سال . و الان ۲ ساله ازدواج کردیم . چرا انقدر عصبانی حالا اول صبحی

چطور شده اونایی که یه روزه عضو شدن همش میان تاپیک خانواده شوهر میزنن، نکنه از اون یوتوبرایی

والا اگه بدونم اینا ک بقیه میگن چیه . نمیدونم چرا اینطوری حمله کردن قضیه یوتیوب چیه اصلا 

@niniyar_1 عزیزم ایشون یوتوبری تشریف دارن

میذاشتی حرفام تموم شه بعد گزارش بزنی یعنی چی یوتوبری تشریف دارن . 

جریان یوتیبورا چیه

هیچی سوژه کم آوردن، حمله کردن به نی نی سایت، چند دقیقه ای میشه که عضو میشن با تاپیکهای عجیب و غریب، یا با تاپیکهای مشکل با خانواده شوهر، بعدش اسکرین میگیرن و سوژه میکنن کانال یوتویوبشون، پست آخر نی نی یار 5 رو بخونین متوجه میشین 

هیچی سوژه کم آوردن، حمله کردن به نی نی سایت، چند دقیقه ای میشه که عضو میشن با تاپیکهای عجیب و غریب، ...

والا ملت گندشو درآوردن من عاشق یوتیوبم امیدوارم مثل اینستا گند نزنم بهش 

البته اسی و نمیدونم والا