2777
2789
عنوان

ماجرای من و خانواده شوهرم میایید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 4195 بازدید | 70 پست
دقیقن اولین تاپیکشون هم مشکل با خانواده شوهر هس

یه جوری حمله کردین صبر میکنم اون یکی کاربریم برگرده . حلالش نباشه . من با خانواده شوهرم مشکل ندارم سوالم درباره مشکلی بود ک تو سن نوجوونی برای خواهرشوهرم پیش اومده بود و چون به جای خواهر نداشته ام دوسش دارم میخواستم صحبت کنم دربارش و مشورت بگیرم 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

میذاشتی حرفام تموم شه بعد گزارش بزنی یعنی چی یوتوبری تشریف دارن .

گلم اگه واقعا یوتوبری نیستی حلال کن، چند روزه ریختن تو سایت و به حدی به گند کشیدن که اعصاب نذاشتن برا بیچاره کاربرا، خیلی از کاربرا فقط و فقط اینجا رو دارن برا درد ودل، اونم اینطوری به گند و لجن کشیده بشه نمیشه که، میدونی از دیروز تا حالا چن تا یوتوبری تازه عضو شده گزارش زدیم، بخدا از هیچکدوم معذرت نخواستم، چون صددرصد هممون فهمیدیم یوتوبری هستن، اما شما رو دو به شک موندم، اگه یوتوبری هستی گناهت پای خودت، اگر نه حلال کن، و تاپیک دیگه بزن و خودمم میام قشنگ راهنماییت میکنم، اما این تاپیکت ادامه نده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلم اگه واقعا یوتوبری نیستی حلال کن، چند روزه ریختن تو سایت و به حدی به گند کشیدن که اعصاب نذاشتن بر ...

عزیزم من شاغلم و اصلا فرصت این کارهارو ندارم . حتی تو طول زندگیم یکبار هم از یوتیوب استفاده نکردم . بیا عکس دوتا کاربری هام رو بذارم برات . کاربری اول فاطمه سادات ک کلا با اخطار مشکی ترکید کاربری دومم نگار عاشق هم یک هفته معلق شد . اینم سومیه 

گلم اگه واقعا یوتوبری نیستی حلال کن، چند روزه ریختن تو سایت و به حدی به گند کشیدن که اعصاب نذاشتن بر ...

شما هم حق داری من قضیه یوتیوب رو هم اصلا نمیدونستم . هنوزم نمیدونم دقیقا مشکل از کجاست . شوکه شدم همه حمله کردن بهم 

شوهر داشتی خاستگار هم برات پیدا شده و بابات هم راضی بوده به خاستگارت، الان گزارش میزنم و نی نی یارو ...

کجا گفت شوهر داشته و خواستگار؟؟؟

گفت همزمان دوتا خاستگارداشتم.

یکی پولدار.

یکی هم همین شوهر الانش...

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

اسی بگو.

یه عده چ مثلا زرنگ خانم. تو سایت هستن ،مثلا میخوان بگن ما مچ گیریم😑😑

لامصبا حداقل بخونین چی میگه ،بعد فاز زرنگ بازی و کارآگاه بازی وردارین😑

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌
هیچی سوژه کم آوردن، حمله کردن به نی نی سایت، چند دقیقه ای میشه که عضو میشن با تاپیکهای عجیب و غریب، ...

تگ کنید نینییار ۵رو ک‌ برم بخونم

سوختم در آتش عشق🦋تیکرم مربوط ب خاموش شدنمه..:)