2777
2789
عنوان

ماجرای من و خانواده شوهرم میایید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 4195 بازدید | 70 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر داشتی خاستگار هم برات پیدا شده و بابات هم راضی بوده به خاستگارت، الان گزارش میزنم و نی نی یارو ...

قبل ازدواج رو داره میگه. میگه تا اون خونش رو آماده میکرد که دوباره بیاد خواستگاری، یه خواستگار دیگه پیدا شد

شوهر داشتی خاستگار هم برات پیدا شده و بابات هم راضی بوده به خاستگارت، الان گزارش میزنم و نی نی یارو ...

ینی چی یوتوبر؟

ینی اکانت فیک ساخته؟

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
چطور شده اونایی که یه روزه عضو شدن همش میان تاپیک خانواده شوهر میزنن، نکنه از اون یوتوبرایی

ینی چی؟

قبلا هم دیدم ی نفر ی جا نوشته بود یوتویوبر

ینی از قصد اینکارو میکنه؟

بگین منم بدونم🌹

ینی چی؟قبلا هم دیدم ی نفر ی جا نوشته بود یوتویوبرینی از قصد اینکارو میکنه؟بگین منم بدونم🌹

نه گلم چند روز قبل کاربرانی که یوتویوب فعال هستن، اومده بودن اینجا کاربری زده بودن. پستهای عجیب میزدن مخصوصا در مورد مشکلات با خانواده شوهر، اسکرین میگرفتن میبردن برا کانالهای یوتوب، که باز دید بگیرن توسط نی نی سایت، این خانم طفلی یوتوبر نیس، من اشتباه متوجه شده بودم، اما سه چهار روز کلی کاربر یوتوبری گزارش زدیم که تعلیق شدن

نه گلم چند روز قبل کاربرانی که یوتویوب فعال هستن، اومده بودن اینجا کاربری زده بودن. پستهای عجیب میزد ...

ممنونم ک توضیح دادین♥️🩷♥️🩷