2777
2789
عنوان

پزشکی گرگان قبول شدم خودم مشهدم

1212 بازدید | 43 پست

خیلی دور ؟

رتبه ام ۱۲۰۰بود اطراف مشهد دانشگاه خوب نبود شهرهای شمال دانشگاه پزشکی خوب داشت منم اول اوناروزدم بعداطراف مشهد حالا گرگان قبول شدم ولی خانوادم ناراحتن که ازشون دورمیشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم میگن هفت سال توی یک شهر غریب خیلی سخته

ن بابا منم چهار سال شهر دیگه درس خوندم اگه دوست خوب و هم اتاقی خوب داشته باشی هیچی سخت نیست فقط درسا سختن که اونم واسه همه همین طوره 

دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 
ممنون جدا شرایط انتقالی چیه؟

فکر کنم حداقل یک یا دو ترم دانشگاه خودتون باید بخونی ولی خب من خیلی ساله فارغ التحصیل شدم همون موقع ثبت رفتی بپرس برات توضیح میدن 

دل تو امروزیه قصه دوست داشتن رو باور نداره    دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره 
اقا من یه سوالی ذهنمو درگیر کرده ولی نخندی بهم من رشته ام انسانیهکسایی مثل شما که پزشکی اوردین خب!!! ...

الان نه تو طرحشون بعدا میگیرن

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
فکر کنم حداقل یک یا دو ترم دانشگاه خودتون باید بخونی ولی خب من خیلی ساله فارغ التحصیل شدم همون موقع ...

خب برادر من انتقالی گرفت ۲ ترم تازه معدل باید بالای۱۸ باشه که بهت انتقالی بدن .برادر من این ترم نتونست بگیره به خاطر معدلش که پایین۱۸ شد 

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️

اصلا نگران نباش نصف بچه‌هایی که میان دانشگاه خوابگاهی هستند 

من اهواز درس میخوندم پزشکی داشتیم از گیلان قبول شده اومده بود این همه راه رو عادی هم بود براش یا دختر عمو خودم دندون میخوند کرمان خیلی خیلی دور بود ولی هیچ وقت نگفت ناراضیه 

سلام عزیزم اصلا یه انتقالی فک نکن در بیشتر موارد دانشگاه اجازه نمیده

خود مشاور منم گفت تو کنکور دوباره بدی از انتقالی راحت تره

ولی میتونی واسه تخصص کنکور بدی و دانشگاه تو عوض کنی بیای مشهد اگر رتبت خوب باشه

منم قرارها برم یه شهر دیگه 

با فرض اینکه متاهلم

لطفا لایک نکنید  

خواهرزاده منم از مشهد رفت گرگان. من خودم رفتم اصفهان، گرگان که دور نیست. شهر خوبیم هست. مبارکت باشه.

ضمنن فک کنم الان خاله ات هم داشت همینا رو میپرسید 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.