2777
2789
عنوان

شاهرود چجور شهریه

162 بازدید | 10 پست

بخاطر دوستم میپرسم.دانشگاه اونجا قبول شده بعد باباش خیلی انگار راضی نیست گفته درصورت تایید شهر و خوابگاه اجازه میده

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

من یبار گذری رد شدم شهر کوچیک و دل بازیه 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش بزرگتر از خودشه! شهر بزرگیه ولی امروزی و مدرن نیست ولی مردم پرادعا داره که فکر می کنند شهرشون لس آنجلسه. با یه عالمه روستا و لهجه های عجیب و غریب که اصلا نمی فهمی چی میگن. ما تو خوابگاه چند تا داشتیم. البته مهربان بودند ولی خودشان رو خیلی بالا می بینند.

اسمش بزرگتر از خودشه! شهر بزرگیه ولی امروزی و مدرن نیست ولی مردم پرادعا داره که فکر می کنند شهرشون ل ...

شهر خلوتی نیست؟ایناش مهمه مثلا یجوری نباشه که پدرش ببینه یهو نذاره بره

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

اشنایی ندارم میزان امنیت شهرا رو می شه از خبرا خوند از شاهرود چیز بدی نشنیدم امنیتش خوبه

خداروشکر❤️🥺

شهر خلوتی نیست؟ایناش مهمه مثلا یجوری نباشه که پدرش ببینه یهو نذاره بره

نه شهر پرجمعیتی است به نظر من هر چی به شرق کشور میری شهرها اگر بزرگ و پرجمعیت هم باشند از نظر فرهنگی یه جور سکوت و آرامش و خلوتی دارند. 

نه شهر پرجمعیتی است به نظر من هر چی به شرق کشور میری شهرها اگر بزرگ و پرجمعیت هم باشند از نظر فرهنگی ...

ممنونم