2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرهای من از شهرکرد رفتن تهران سالم هم برگشتن اصفهان ک دیگه از استان ما بزرگتره نه نترس عزیزم

کلا خیلی میگفتن شوک فرهنگی میشی و اینا ولی تا الان که یه ساعتی رسیدم زیاد تفاوت خاصی حس نکردم 

کلا خیلی میگفتن شوک فرهنگی میشی و اینا ولی تا الان که یه ساعتی رسیدم زیاد تفاوت خاصی حس نکردم

ن بابا اصلا اصفهان خودش میدونی چقدر بزرگه بنظرمن که اصفهتن زیاد میام و تهران فرقی ندارن

این شوک فرهنگی برای بیشتر کسانی که از شهرای کوچیک و دور از پایتخت یا دور از مراکز استان ها میان تا حدودی صدق می‌کنه ولی اصفهان که ماشاالله خودش نصف جهانه.😉

من اصفهان رو خیلی دوست دارم.😊 یکی از بچه های دانشگاه ما که از شهر کوچیکی اومده بود که من اسمشو نشنیده بودم و خوابگاهی بود ترم اول که گذشت هیچ ترم دوم به بعد چادرشو درآورد و پاچه شلوارش رفت بالاتر در حالیکه مایی که همین تهران بودیم همون روال عادی قبل خودمون رو داشتیم و این کار رو هم راستش نمی‌کردیم که شلوارمون کوتاه بشه.

حالا این چیزی بود که خود من دیدم ولی بعضی هم ممکنه بیان و هیچ تغییری نکنن

بله دیدت بزرگتر سطح فکرت بالاتر نوع نگاهت به زندگی عوض میشه واین تغییر مثبتی هست نه منفی

البته که تو اصفهان ما همه هم دیدشون بازه هم سطح فکرشون بالاست.اما چون شهر اصفهان فرهنگ و امنیتش بالاست و همه حریم دیگران رو خیلی رعایت میکنند استارتر یه کم ترس داره.چون تهران از لحاظ فرهنگی شهر یکدستی نیست و همه نوع فرهنگی توش پیدا میشه...