2777
2789

به دختر فامیلمون علاقه مند بودم واسطه فرستادم خواستگاریش گفتن اگه دخترمون قبول شد نشه فرهنگیان باشه اگه قبول بشه باید بره دانشگاه و شاید با همکار خودش ازدواج کنه حالا منو دختره چهر در یه سطحیم شرایط خونوادگی هم همینطور ولی خب میدونن که من پسر کاری و زرنگی هستم و الان دارم استاد کار میشم بنظر شما جو گیر نشدن یکی دو سال که از دانشگاهش بگذره پشیمون نمیشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن سن دختره فک نکنم مناسب ازدواج باشه

بهتر بذار دو سال بره دانشگاه دنیا رو ببینه بعد بیفته تو ازدواج

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

من باشم ن. من الانم ک قبول شدم بخاطرش قید امسال و سال بعدم زدم

کلنا عباسک یا زینب(س)                                              نوکر خوبی نبودم خودمم میدونم آقا ولی من هر چی که باشم پای تو میمونم آقا                                              الهم عجل الولیک الفرج یا صاحب الزمان             تویی ک امضامو میخونی ی صلوات مهمون دلم کن لطفا .     صوغرام رفیق کوبرا ✋      چنه سخته خیالش د سرت با / ره دیر و درازی د ورت با / چنه خوعه ک چی لیوه بگردی / تو ورگردی و او پشت سرت با ...                                                               

خوب دانشجوی دانشگاه فرهنگیان شده. حالا مگه.چی شده ؟

چه دلیل بیخودی اوردن

اتفاقا شغل آزاد برای آقایون خیلی خوبه

این دختر نشد یکی دیگه..اصلا بهش فکر نکن

بذار برن دنبال سرنوشتشون👌👌

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

اگه خود دختر بهتون علاقه داشته باشه به این چیزا نگاه نمیکنه بنظر میرسه فقط دنبال یه بهونه بودن که جواب رد بدن چیزی که زیاده دختر

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز