2777
2789
عنوان

نظرتون راجب زندگی پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 69 پست
در واقع همون تناسخ؟

نه.اعتقاد ندارم دوباره به این دنیا برمیگردیم،چون باید حرکت به سمت جلو باشه،هر دفعه در یک دنیای جدید با شرایط جدید،تا به کمال برسیم،انالله و آنا علیه راجعون

اون نظریه هم که میگه بعد از مرگ یا میریم بهشت یا جهنم و تا ابد اونجا می‌مونیم قبول ندارم،از نظر من خیلی ابتدایی هست،با یک بار زندگی نمیشه یک نفر رو قضاوت کرد

من آن تو ام،مرا به من باز مده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته

به عقیده من شاید میلیونها بار بمیریم و دوباره زنده بشیم تا مقام خدایی برسیم،ما همه در ابتدا  ذراتی از وجود خدا بودیم ،بعد از منبع کل جدا شدیم و مسیرهای جداگانه رو طی میکنیم تا دوباره به خدایی برسیم،کار ساده ای نیست با یکی دوبار زندگی به همچین جایگاهی نمیرسیم

به عقیده من شاید میلیونها بار بمیریم و دوباره زنده بشیم تا مقام خدایی برسیم،ما همه در ابتدا ذراتی ا ...

خیلی جالبه همچین دیدگاهی رو تا به حال نشیده بودم و بهش فکر نکرده بودم

حتما راجبش تحقیق میکنم

کلا دیدگاه عرفانی با مذهبی یکم متفاوت هست،مذهبی بیشتر منطقی هست،عرفانی احساسی و لطیف هست،شاعرانی مثل سهراب سپهری و خیام هم عارف بودند،البته من در این زمینه خیلی مطلب خوندم و ویس گوش کردم،دیدگاه عرفانی رو بیشتر میپسندم،کلا همه منابع رو می خونم و گوش میدم و هر کدوم رو که به منطق و احساس خودم نزدیکتر باشه انتخاب میکنم،یک نکته دیگه هم که هست اینه که  من خیلی سوالات داشتم که بی جواب مونده بود با مطالب عرفانی به جواب رسیدم و دلم آروم گرفت،می تونید با کتاب ملت عشق شروع کنید

کلا دیدگاه عرفانی با مذهبی یکم متفاوت هست،مذهبی بیشتر منطقی هست،عرفانی احساسی و لطیف هست،شاعرانی مثل ...

شما مثل اینکه خیلی اهل مطالعه‌ هستید میتونم بهتون درخواست دوست بدم راهنماییم کنید؟