2777
2789

دخترم نیمه اولی هستش اونم اخرای شهریور دختر عمش ۱۹روز  از دختر من کوچکتره اما چون هفته اول مهر دنیا اومد شد نیمه دومی به همین دلیل الان اون کلاس دوم هست و دختر من کلاس سوم، حالا همه فکرمیکنن دختر من یه سال از دختر عمش بزرگتره این عذابم میده اما مهمتر اینکه همش فکر میکنم در حق دخترم ظلم کردم و کاش امسال میرفت دوم نه سوم، بعضی از دوستاش هستن که یک سال از دخترم بزرگترن چون نیمه دوم سال قبلش هستن

معلمش میگفت قراره مهم بهداشت بیاد و براشون از پریودی صحبت کنه چون یه عده هستن تو کلاسشون که پریود میشن واییییییی خیلی ناراحتم بخدا هنوز زوده دخترم با این مسائل اشنا شه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ۲۰ شهریور هست

و من چون همش  فکر میکردم که خیلی  اذیت میشه با همکلاسایی  که ۱ سال از خودش بزرکترن نفرستادمش  اونسال مدرسه

یک سال دیرتر شروع کرد

الانم یک جور اذیته

چون از همه بزرگتره تو کلاس

درهرحال سخت نگیر دیرتر رفتنشم یک جور مشکلات داره

و اینکه همیش  یکی دوساله.بعدش  پایه های بالاتر دیگه این مشکلات رو نداری

منم مثل دختر شما. از اول زندگیم شاگرد اول بودم الانم خارج کشور دارم دکتری میخونم. اینا رو گفتم که بگ ...

موفق باشی گلم، اره دخترمنم درس هاش خوبه اما الان خیلی پشیمونم که چرا گزاشتم بره اول 

عذاب وجدانت بی مورده . من نیمه دومیم همیشه احساس میکردم از دوستام عقب موندم . الان رفیقای هم دوره ی من همشون از من کوچیکترن سنمونو گفتنی فکر میکنن من رد شدم یه سال رو یا چی😁😁 دختر خودم اردیبهشتیه خیلیم تلاش کردم نیمه اولی بشه و شد خداروشکر 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
چرا این موضوع برات مهمهخب فکر کنن یک سال بزرگهیا اگر از پس درسا برمیاد چه بهتر که زودتر رفتبیخیال

چون همیشه باهم هستیم و رفت وامد داریم اذیت میشم، و اینکه دخترم خرداد سال اینده به سن تکلیف میرسه اما همه بهش میگن دیگه رفتی کلاس سوم باید حجاب کنی و بزرگ شدی، و فلان

اصلا مهم نباشه براتهر کدوم مشکلات خودشونو دارنیکی دوسال دیگه عادی میشه همه چییکی دوپایه بالاتر که ...

امیدوارم، بقول شما باز دیرتر هم بره خجالت میکشه که ازهمه بزرگتره، میدونی اگه دختر عمش همسنش نبود شاید اینقدر حیاط نمیشدم 

امیدوارم، بقول شما باز دیرتر هم بره خجالت میکشه که ازهمه بزرگتره، میدونی اگه دختر عمش همسنش نبود شای ...

همین بالاتر بودن پایش  از دختر عمش  بعدها باعث حس  خوبی  میشه براش

حس اینکه من از اون بیشتر میدونم و این چیزا

عذاب وجدانت بی مورده . من نیمه دومیم همیشه احساس میکردم از دوستام عقب موندم . الان رفیقای هم دوره ی ...

باز اردیبهشت خوبه بازم از دختر من ۴ماه بزرگتره، نمیدونم خیلی حساس، شدم 

باز اردیبهشت خوبه بازم از دختر من ۴ماه بزرگتره، نمیدونم خیلی حساس، شدم

بچه های خواهرم ۳تاشونم اواخر شهریورن و همشون خیلی معتقدن که بهترین تصمیمو گرفتن . شما حساس شدی مطمئن باش

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡