2777
2789

مادرش من حضوری دیده می‌شناسه خوشش نمیاد من عروسشون بشم مخالف اما پارتنرم هروقت حرف جدایی زدم اشک ریخته التماس کرده عذاب وجدان گرفتم برگشتم دفعه آخر مادرش با من خیلی تند حرف زد گفت برو سراغ زندگیت منم رفتم اما پارتنرم باز التماس کرد برگشتم  منم پارتنرم دوست دارم اما مادرش مخالف نمی‌دونم چکار کنم 

الان مدتیه پارتنرم تو خونه جلوی مادرش و برادرش با من حرف نمیزنه کلا سرد شده در صورتی که قبلاً جلوی اونا حرف میزد منم گفتم تو منو قایم کردی از خانوادت حتما مادرت بهت گفته با من تموم کنی تو ام داری به اونا نشون میدی این کار کردی گفت نه مادرم ارامشون به هم میزنه اذیت می‌کنه این طور نیست اما من تو کتم نرفت گفتم اگر قرار با من ازدواج کنی باید بدونن .

در کل همش بالا تکلیفم میخام زنگ بزنم به مادرش ببینم از من چی گفته پارتنرم جلوی مادرش چی شده.میخام برای بار آخر با مادرش حرف بزنم نمی‌دونم چکار کنم با خودش حرف بزنم یا نه بدون اینکه بهش بگم زنگ بزنم به مادرش؟

چون هروقت بخش میگفتم میخام به مادرت زنگ بزنم خواهش میکرد این کار نکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا خودتو کوچیک نکن بهش بگو اگه میخوای بیا جلو اگه میترسی برو پی کارت... ببین من که به انتخاب خانواده همسرم بوم و سنتی ازدواج کردیم الان همون خانوادش دارن به زور زندگی منو از هم میپاشونن...تو اگه از اولش مامانش دلت باهات صاف نباشه اونم نتونه رو پای خودش وایسه خواستشو به خانوادش بگه اینده قشنگی در انتظارت نیست

من همه چی رو یادمه . اگه یادم نبود ، اینقدر برام سخت نبود 🪽🩵 🐳

بنظرم این کار نکن عزیزم فقط فاصله بگیر ازش اگه دوباره التماس کرد بگو اگه راست میگی بیا بگیرم خسته شدم که مامانا قبولم نداره من بازیچه نیستم دیگه هم همراهش نرو

تو هنوز نیومدی ولی امیدوارم مادری باشم که حسرت قشنگیای دنیا به دلت نمونه قشنگ مامان🎀👶 

توصیه خواهرانه من عزیزدلم

به پارتنرت بگو اگه دوستت داره برین حتی شده بدون خانوادش عقدت کنه عمرتو پای ادم بلاتکلیف نذار گلم 

دوست صمیمی منم مثل شما بودن خانواده پسر علنا مخالف بودن

پسره برای اثبات عشقش بردش عقدش کزد بدون خونواده خودش… بعد یکسالم خانوادش اروم شدن یه عقد سوری هم‌تو‌ مراسم عروسی خوندن 

پارتنرت رو تحت فشار بزار تا تکلیفتو مشخص کنه