madare_rasta مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2473 عنوان تجربه دارید درمورد قطع شیرخشک بعد دو سالگی 95 بازدید | 8 پست دخترم چندروز دیگه دو سالش میشه همین الانشم روز نمیخوره اما شب از ساعت ۵به بعد بیدار میشه و قبل خواب هم ۲۱۰ سی سی میخورهنمیدونم چطور باید قطعش کنم؟ قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه: من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :) 1403/07/21 | 00:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میلک_شیک عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7867 فقط بگو بعد شیر دادن دهنشو میشوری و با شیر به خواب نمیره لایک نکنید🙂↔️
madare_rasta مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2473 فقط بگو بعد شیر دادن دهنشو میشوری و با شیر به خواب نمیره ن فدات شم هرشب مسواک میزنه بعدش میخوابهیعنی میدونی با شیر نمیخوابه اما باید بخورهصبح هم ک میخوره بعدش آب میدادم بهش واسه همین نگران دندوناشنبودم قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه: من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
espresso_coffee عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 276 من وقتی دو سالگی قطعش کردم تا دو ماه با شیشه پستونک بهش شیر پاستوریزه دادم بعد اونم شیر پاستوریزه با لیوان دادم میشه برای اینکه همسرم یه کار خوب داشته باشه و خونه بخریم یه صلوات بفرستی
میلک_شیک عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 7867 ن فدات شم هرشب مسواک میزنه بعدش میخوابهیعنی میدونی با شیر نمیخوابه اما باید بخورهصبح هم ک میخوره بعد ... 👏👏👏 لایک نکنید🙂↔️
madare_rasta مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2473 من وقتی دو سالگی قطعش کردم تا دو ماه با شیشه پستونک بهش شیر پاستوریزه دادم بعد اونم شیر پاستوریزه با ... من اصلا به شیر پاستوریزه اعتماد ندارم بنظرم آب قاطی دارنبنظرت نان کید بهش بدم توی شیشه فقط روزا؟واسه کلسیمش میگم قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه: من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
espresso_coffee عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 276 من اصلا به شیر پاستوریزه اعتماد ندارم بنظرم آب قاطی دارنبنظرت نان کید بهش بدم توی شیشه فقط روزا؟واسه ... من الان دیگه شیر محلی میگیرم نیم ساعت میجوشونم میزارم سرد میشه میزارم یخچال و وقت صبحانه بهش میدم ، به نظرم این کارو بکن میشه برای اینکه همسرم یه کار خوب داشته باشه و خونه بخریم یه صلوات بفرستی
madare_rasta مدیر استارتر عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 2473 من الان دیگه شیر محلی میگیرم نیم ساعت میجوشونم میزارم سرد میشه میزارم یخچال و وقت صبحانه بهش میدم ، ... نمیخوره😢 قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه: من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
espresso_coffee عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 276 نمیخوره😢 آخه من در مورد نان کید اطلاعاتی ندارم که ببینم واسش مفید یا نه میشه برای اینکه همسرم یه کار خوب داشته باشه و خونه بخریم یه صلوات بفرستی