2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاین یه لحظه

722 بازدید | 30 پست

من دو ماهه تو زمان تخمک گذاری اقدام داشتم

این دوماهم پریودام ۴ روز عقب افتاده

در صورتی که قبلا کاملا منظم و دقیق بوده

میدونید دلیل این تاخیر چیه؟

برای بچه دوم میخوام اقدام کنم

اگه میتونید کمکم کنید براتون صلوات میفرستم🙏🏻🦋

🌟جدید نیستم🫶🏻

تاخیر در پریود می‌تونه دلایل مختلفی داشته باشه. از جمله دلایل شایع می‌تونیم به موارد زیر اشاره کنیم:

1. **بارداری**: اولین و شایع‌ترین دلیل تاخیر در پریود، بارداری است. اگر در زمان تخمک‌گذاری اقدام داشتید، احتمال بارداری وجود داره. بهتره یک تست بارداری انجام بدید تا مطمئن بشید¹.

2. **استرس و اضطراب**: استرس می‌تونه تاثیر زیادی روی چرخه قاعدگی داشته باشه و باعث تاخیر در پریود بشه².

3. **تغییرات وزنی**: افزایش یا کاهش ناگهانی وزن می‌تونه باعث اختلال در چرخه قاعدگی بشه².

4. **عدم تعادل هورمونی**: مشکلات هورمونی مثل مشکلات تیروئید یا سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) می‌تونن باعث تاخیر در پریود بشن².

5. **ورزش سنگین**: ورزش‌های سنگین و شدید هم می‌تونن باعث تاخیر در پریود بشن².

اگر این تاخیر ادامه پیدا کرد یا نگرانی‌های بیشتری داشتید، بهتره با یک پزشک متخصص زنان مشورت کنید تا علت دقیق رو بررسی کنه و راهنمایی‌های لازم رو بهتون بده.

آقا هستم 🙏🏻

ان شاالله که زود خبر بارداریتو بدی 

تو دوران اقدام پریود بهم میریزه چون رحم اماده میشه برای بارداری این تاخیر ها طبیعی اگه بیشتر از ۱۰ روز شد و باردار نبودین برین سنو برای تنبلی تخمدان    برای منم دعا کن ۵ سال اقدامم برای دومی فردا میخام تست بزنم

یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاالله که زود خبر بارداریتو بدی تو دوران اقدام پریود بهم میریزه چون رحم اماده میشه برای بارداری ا ...

نه من پریود شدم

ینی این تاخیر افتادنا نشونه تنبلی تخمدانه؟

🌟جدید نیستم🫶🏻

نه من پریود شدمینی این تاخیر افتادنا نشونه تنبلی تخمدانه؟

اگه بیشتر از ۱۰ روز بشه و باردار نباشین بله ولی تاخیر زیر ۱۰ روز طبیعیه

انشاالله که کیت شما فردا مثبت میشه🤲🏻خبر خوبشو اینجا به منم بگو

ممنون عزیزم از استرس خوابم نمیبره یه شوق و ترس همزمان دارم