2777
2789

اگه گفتن بگو منم می خوام انسانی بگرم

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنده خودم رشته ام تحربیه رشته ی تجربی ۳ صفحه کتاب زیستش ۱۰ صفحه مطلب داره ما امتحان های پایه خودمونو به زور میخونیم و قبول میشیم حالا وای به حال اینکه بخوای ۳ سالو باهم بخونی نمیشه اصن نداریم 

بنظرت کسی دیپلم بخره توکنکور معلوم میشه؟فقط سواله قصداینکارو ندارم پولشم ندارم

اره قطعا حتی اگه این کار رو بکنه و گیرم که به هر حال معلوم نشد کنکور رو چطور میخواد رد کنه ؟! اصن دانشگاه رو میخواد چی کار کنه ؟! دکتر و پرستار کشکی میشن که هیچی بارشون نیست نمیشه اصن گلم ؛ منم پولشو ندارم والا 😂😂

اره قطعا حتی اگه این کار رو بکنه و گیرم که به هر حال معلوم نشد کنکور رو چطور میخواد رد کنه ؟! اصن دا ...

مندوتامدرک لییانس دارم وای از انسانیه میخواستم تجربی بخونم شرایطشو نمیدونستم

مندوتامدرک لییانس دارم وای از انسانیه میخواستم تجربی بخونم شرایطشو نمیدونستم

همیشه موفق باشی تو زندگیت ولی تجربی با انسانی از زمین تا آسمون فرق داره نمیگم انسانی اسونه نه ! انسانی هم سخته ولی تجربی باید علاقه داشته باشی ادم تو این ۳ سال حتی فقط بخواد دیپلم بگیره افسرده میشه مطالبش زیاده و فرا تر از کتاب میاد و باید روزانه حداقل ۱۳ ساعت درس خوند