2777
2789
جسارتا وضع مالیتون در چه حده؟چون میکروب آزاد و غیرانتفاعی جزو رشته های سنگینه از لحاظ مالی

ما کاملا معمولی هستیم

میخواستم بدونم این رشته ارزش شهریه رو داره که فهمیدم نداره

حسابداری هم رسما یه مدتی باید حمالی کنی تا بعد کار بسپرن دستت کتمان نمیکنم ولی مثلا اگه شانس کار برا ...

دقیقاً اصلا کار نیست براش چون تو آزمایشگاه ها علوم آزمایشگاهیا اولویت دارن تو استخدام

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسابداری هم رسما یه مدتی باید حمالی کنی تا بعد کار بسپرن دستت کتمان نمیکنم ولی مثلا اگه شانس کار برا ...

شما تو میکروبیولوژی نظرتون محترمه اما حسابداری حقوقش حداقل برا ۵ سال اول تهش ۵ تومنه اونم اگ کار بسپرن دستت غیر اون باید کامپیوترو آفیس و قورت بدی ی نرم افزار بلد باشی منم در مورد رشته خودم کلی اطلاعات دارم

ما کاملا معمولی هستیممیخواستم بدونم این رشته ارزش شهریه رو داره که فهمیدم نداره

نه والا با نهایت احترام ندارد😅یعنی تو اون چهار سال پولی که میخوای بابت شهریه بدی رو ببری تجارت کنی موفق تره آدم😓

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉