2777
2789
عنوان

تحمل همچین فضایی رو ندارم

451 بازدید | 16 پست

از جایی که آدما بخوان سر قیافه خودشون و بقیه بحث کنن یا حرفای خاله زنکی مسخره بزنن بدم میاد مخصوصا خانما چون قطعا با خانما قراره بیشتر حرف بزنم و مثلا کم پیش میاد یه آقا بیاد حرفای این مدلی رو به یه خانم بزنه 

ازدواج که نمیکنم یکی از دلایلش همینه حوصله این خاله زنک بازیا رو ندارم 

حالا شنیدم محیط کار هم همینه مثلا شرکتا 

اصلا حوصله این فضاها رو ندارم 

همیشه همینه؟ 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

نه اگه لول بالا باشن به این چیزا کار ندارن

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا زن هست هست دیگه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

تا بوده همین بوده مگر اینکه بری با مردا کار کنی

خب چرا باید اینجوری باشه مگه شرکت جای کار کردن نیست 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
نه اگه لول بالا باشن به این چیزا کار ندارن

مشکل اینجاست که انتخاب همکارام با من نیست 

کار هست وسطش یهو یکی میاد توضیح میده فلانی اینجوری نگاه کرد

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

کار هست وسطش یهو یکی میاد توضیح میده فلانی اینجوری نگاه کرد

مثلا یکی گفته بود یه خانم اومده محل کارمون قیافش خوبه همه دارن در موردش حرف میزنن یا با خودشون مقایسه میکنن اینجوری دوست ندارم 

والا مردا که خاله زنک ترن شما انگار تو محیط نبودی ندیدی

دخترا معمولا سرشون پایینه کار خودشونو میکنن مردا ول نمیکنن

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
یعنی زنا باید فقط سر این چیزا بحث کنن

سر چیزای دیگه هم بحث میکنن

والا مردا که خاله زنک ترن شما انگار تو محیط نبودی ندیدیدخترا معمولا سرشون پایینه کار خودشونو میکنن م ...

آره تو محیط نبودم 

خود کارمندای خانم اینو میگن 

من خیلی چیزا از مردا شنیدم چه حرفایی در مورد زنا و زن خودشون میزنن 

ولی من خانما برام مهم ترن 

ن بخدا هرجا بری اوضاع همینه برا همین هیچوقت پیشرفت نداریم همین سایت روزی چن بار تاپیک خونواده شوهر میبینی؟؟؟؟؟؟تاپیک کنکور و تحصیلات و غیره  هیشکی نمیره

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!