2777
2789
عنوان

آریتمی قلبی wpw کسی داره و پانیک

353 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

من سه ماه پیش ی حالتی رو تجربه کردم مثل سکته قلبی

و حس مرگ اونایی که پانیک دارن می دونن چی میگم

اونجا فشارم گرفتن گفتن چیزی نیست

رفتم روانپزشک گفت پانیک

بهتر شدم تا اینکه یبار دیگه یجورایی شبیه ولی متفاوت

تپش قلب شدید سرگیجه انگار داشتم غش میکردم بی قراری شدید تو خیابون بودم انگار دیوونه ها میخواستم جلو ماشینا بگیرم منو برسونن درمانگاه

رفتم درمانگاه ازم دوتا نوار گرفت 

یکی همون اول یکی بعد سرم و امپول آرامبخش 

بعد چن روز پیش رفتم دکتر قلب

نوار دید نامه داد برا همکارش که متخصص اریتمیه

رو نامه نوشته wpw

منم پانیک میشدم دارو خوردم خوب شدم

نوار قلب میگرفتن از منم

نترس هیچی نیس خوب میشی

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پانیک میشدم دارو خوردم خوب شدمنوار قلب میگرفتن از منمنترس هیچی نیس خوب میشی

ببخشید میشه دقیق علایم پانیک بگی؟؟

جدیداا ی درد یهویی میزنه به قفسه ی سینهم..حتی نمیتونم‌نفس بکشم‌.نمیتونم دستمو تکون بدم یا حتی خودم تکون بخورم حس درد بیشتر میشه

منم پانیک میشدم دارو خوردم خوب شدمنوار قلب میگرفتن از منمنترس هیچی نیس خوب میشی

خیلی میترسم

شما نوارتون چیزی نشون نمیداد؟

دکتر درمانگاه گفت از استرس یکم نوارت تغییر کرده ولی دکتر قلب تو نامه نوشته wpw

ناراحتم ۲۰ سالمه از الان مریضی باشه دیگه هیچ امیدی ندارم

میترسم قلبم مشکل دار شه

سینوزیت مطمئن نیستمولی باد سرد بخوره پیشونیم بیچاره میشمپارسال زمستون یک ماه مریض بودم

اگر عفونت توی سینوس هات مونده باشه وراههای تنفسی درست وحسابی باز نباشن ضربان قلب رو گه گاه بالا میبره مطمعن شو که مشکل تنفسی نداری 

لایک نکنید .توروخدا 
ببخشید میشه دقیق علایم پانیک بگی؟؟جدیداا ی درد یهویی میزنه به قفسه ی سینهم..حتی نمیتونم‌نفس بکشم‌.نم ...

انشالا هیچ وقت تجربه نکنید

همه چی از سه ماه قبل شروع شد

ی بگو مگوی خانوادگی 

شب خوابیده بودم ی دفع با تپش قلب شدید ی حس وحشتناک حس میکردم دیگه تمومه

تو پانیک استرس و اضطراب شدید دارید و دورازجون حس مردن نصف شب پدرمادرم بیدار کردم بار اخر ببینمشون خداحافظی کنم باهاشون

سه چهار بار اینجوری شدم تا بادارو گیاهی کنترل شد

خیلی میترسمشما نوارتون چیزی نشون نمیداد؟دکتر درمانگاه گفت از استرس یکم نوارت تغییر کرده ولی دکتر قلب ...

نه نترس عزیزم

اصلا چیز مهمی نیست

اگه باز اون حالت اومد سراغت

دوتا دستت رو بگیر جلوی دهنت و نفس عمیق بکش

فکر کن  زمستونه و سردته اونجوری جلوی دماغ و دهنت بگیر که اکسیژن زیاد وارد نشه فقط نفس های خودت زو تنفس کنی 

سریع خوب میشی

یا میتونی توی پلاستیک فریزری هم نفس بکشی

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
نه نترس عزیزماصلا چیز مهمی نیستاگه باز اون حالت اومد سراغتدوتا دستت رو بگیر جلوی دهنت و نفس عمیق بکش ...

از این که تو نامه دکتر نوشته میترسم

نمیدونستم قلبم مشکل داشته باشه

اخه من چیزیم نبود

ببخشید میشه دقیق علایم پانیک بگی؟؟جدیداا ی درد یهویی میزنه به قفسه ی سینهم..حتی نمیتونم‌نفس بکشم‌.نم ...

نه ببین عزیزم اگه فقط درد قفسه سینه و دست باشه بایذ بری دکتر قلب

وای پانیک علاوه بر اینکه ضربان قلبم میرفت بالا ..حالت مرگ به آدم دست میده..انگتری عزراییل اومده ببرتت خدای نکرده..اصن اطراف عین یه فیلم سینمایی میشد بزام..انگاری غیر واقعی بود...نفسم تنگ میشد 

میرسوندنم بیمارستان و نوتر قلب و ...خلاصه رسیدیم به اینکه مشکل از مغزه نه قلب

از این که تو نامه دکتر نوشته میترسمنمیدونستم قلبم مشکل داشته باشهاخه من چیزیم نبود

عزیزم من الان بزات سرچ کردم

چیز خیلی خطرناگی‌نیست نترس برو دکتر قلب بهت دارو میده میخوری خوب میشی منم دازم میخورم پروپرانولول دازم میخورم