2777
2789

بچه ها ما خودم خانوادم اطرافیان پوشاک و تیپ هامون معمولیه، متوسط اما خانواده شوهرم از اون دسته ان که اهمیت زیاد به ظاهر و لباسشون میدن و از اونایی که همیشه ارایش میکنند و...

من خودمم خیلی لباس میخرم اما معمولی یا در حد متوسط اما همیشه یه رده اونا ازم بالاترن . کل خانداشون شیک پوشن من اکثرا لباس راحتی میخرم اما اونا همیشه حتی لباس راحتیاشون خیلی شیک حتی اگه از یه بساط هم خرید کنند سلقمم بد نیس 

لباس گرون هم میخرم اما نمیرسم بهشون هیچ و این باعث شده هیج وقت نمیتونم تو جمعشون برم 

انگار من نمیتونم همرنگشون بگم . وقتیم میرم همش خجالت میکشم چیکار کنم؟ چ سبک لباسی بخرم 

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس میکنم اونا ذاتا اونجوریین .‌  اما من نه 

با اینکع پول تو دست و بالم بیشتر از اوناعهه

بخوووون!!!کسی حرف زور بزنه حوصلشو ندارم همه چی بارش میکنم 👍و اگه غلط املایی دارم از کیبورد گوشیمه🤗 5امین کاربریمه چون حرف حق زدم تعلیق شدم🫡 👈هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉

اول اینکه هیچوقت خودتو با کسی مقایسه نکن...بعد اینکه همیشه یکی دوست لباس شیک و مناسب داشته باش 

لباس پوشیدن تو هر جا و مکانی متفاوته

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خب از سبک لباس پوشیدنشون الهام بگیر

ببین چیا میپوشن چی و با چی ست میکنن بعد برو خرید همون سبکارو بخر

یا از اینستا مزون های مانتو رو دنبال کن به ترکیب رنگا و مدل توجه کن و عین همونارو برو بخر

حس میکنم اونا ذاتا اونجوریین .‌ اما من نه با اینکع پول تو دست و بالم بیشتر از اوناعهه

باید کلا استایلت عوض کنی،سرچ کن استایل مناسب اندامت پیدا کن و ببین چه لباس های مناسبته

باید از سبک لباسای اونا الگوبرداری کنی

خب هرسری الگو برداری میکنم مثلا

دفعه دیگه خیلی شیک تر از قبل میپوشن

ویدئو های استایل اینستا رو ببین 

پیجای فروش لباس و فالو کن 

پیجای خارجی برندارو فالو کن 

چن تا لباس شیک که با بقیه جیزا به راحتی ست میشه بخر

مثل کفش مشکی پاشنه بلند 

بوت 

شلوار از بالا گشاد مشکی یا سفید 

کیف کوچیک مشکی 

کت سفید 

کت کرم 

ی دوست یا خواهری کسی اگه داری که خوش پوش هست باهاش برو برای خرید شاید کمک کرد

شهر غریبم کسیو ندارم 

خودم بلد سلیقه نیستم اما مثل اونا نیستم