2777
2789

خانوما تو روخدا هرجور میتونید کمک کنید دعا کنید بخدا خسته شدم نه دردداره نه صدا میپیچه ،اصلا یه حس خیلی بدو مبهم ،دکتر گفت روغن بریز ریختم بعد چند روز گفت یکم هم مونده باز روغن بریز نمیدونم آخه چمه احساس فشار احساس پری دارم تو گوشم خدایا به کی بگم گناه دوتا بچه م چیه منو همه ش تو بی‌حالی میبینن من عاشق زندگی کردنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه هنوز ،دوبار سال های قبل یه بار پارسال یه بار پیارسال

پس قطعا گوشتون جرم‌گرفته

حتما دکتر برو منم چندسال پیش این مشکلا رو داشتم خودش ک خوب میشد دیگه‌پیگیر نمیشدم

تا اینکه الان باید استخوان پشت گوشمو عمل کنم😭😭😭ناشکری نکن من کلا ناشنوا شدم 

خواهش میکنم همین فردا برو دکتر نزار مشکلت بزرگتر شه سهل انگاری ای ک من کردمو شما نکن 

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻

اسم گوش میشه تن و بدنم میلرزه بخدا😔از بس سر گوشام اذیت شدم الان ۶ماهه قبلش یه گوشم کم شنوا شده بود توجهی نمیکردم چون با این یکی گوشم کامل میشنیدم حالا این گوشمم کم شنوا شده کلا افسردگی گرفتم هیچجا نمیتونم برم چون هر حرفی بزنن نمیفهمم حتی دکتر رفتنم برام سخت شده😭😭😭

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻