2777
2789

چجوریه که حیلیا میرن خرید و کادو و بخدا دیگه خسته شدم حقوق شوهرم ساعت اول میره با گوشی پرداخت میشه قسطا خودمم شغلم ازاده ایا بدن مردم ایاندن

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

درکت میکنم بشدتتتتت سخته

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

میگه شوهرمو بردم بیرون برام فلام چییژو خرید ۷۵٠ 

ما هیچوقت این مقدار برامون نمیمونه الان من فقط خودم هشتاد هزار دارم شوهرم هیچ کلی هم بدهی داریم به مغازه ها برا خوردو خوراک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخته واقعا تازه ما بچه کوچیکم داریم دیگه بیشتراوفشاریم ازهمه لحاظ ازخودم میزنم تا کم بچم نزارم ولی خیلی سخته حسرت هایی که خودم دارموچکارکنم

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️

ما هم همینیم داریم له میشیم زیر بار این قسط کوفتی الان شوهرم دیروز نون و خرما خورد پول نداشت غذا بخره چون قسط دادیم اون همش دلداریم میده میگه تموم میشه دو سال تحمل کن خوب میشه اوضاع نمیدونم دیگه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

اسی خرجا افتضاحه من سرکار میرم ۲۰ ۳۰ تومن در میارم واقعا هیچ غلطی نمیکنم میره وقتی ادم ی کافه بره میشه ۲ تومن چه توقعی داری

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

قسطا رو یک ماه درمیون بدین نمیشه؟

وای  نه خیلی سنگین میشه چهار ده میگیره هشت و نیم قسط ثابت بقیشم میدیم کغازه های مواد غذایی که ماه قبل خریدیم دوباره ماه جدید قزضی میاریم

اسی خرجا افتضاحه من سرکار میرم ۲۰ ۳۰ تومن در میارم واقعا هیچ غلطی نمیکنم میره وقتی ادم ی کافه بره می ...

کافه تو رویاهامه 

حقوق شوهرم ۱۴ تومن

قسطه چی میدین....ما فقط اجاره میدیم و خورد وخوراک خیلی معمولی هیچ قسطی هم نداریم .....خیلی چیزا رو حذف کردیم مثلاتابستون اصلا بستنی نخوردیم ....این جور خریدا رو کم کردیم که تا سر برج برسونیم 

خداروشکر کن من بدون پس انداز و خونه هسم

انشالله میخری 

اکر بدونی با چه سحتیایی خونه ساحتم خون دل خوردم هنوزم دارم قسطشو میدم به قیکت ویر شدنم و هیچ تفریحی نکردن