2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره

مچکر 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بابا همشون ژاکت یا کاپشنن دیگه چرا سختش میکنید🥴😂

من کلا به همه چیز میگم کاپشن یا سویشرت.ولی بالاخره مردم از این چیزا استفاده میکنن ادم نمیفهمه چی میگن🥲😂

حالا شکت خوبه یا کفتان بخوام بخرم 😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

خب الان فرق بین سویشرت و هودی که نیست مثل همن🤣🤣

منم اول اینجوری دیدم ولی دقت کنی زیپ سوییشرت رو میبینی

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من کلا به همه چیز میگم کاپشن یا سویشرت.ولی بالاخره مردم از این چیزا استفاده میکنن ادم نمیفهمه چی میگ ...

برا همین میگم سخت نکنید حالا اسم درست درمونم نیست که بفهمی تلفظ درستش چیه حداقل 😂

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
هیچ چیز بهتر نیست،هرچی به تن شما بیاد و شما خوشت بیاد بهتره❤️

آخه ترند بودنش هم مهمه و جفتش بهم میاد