2777
2789
عنوان

قبول شددددم🥺🥺❤

655 بازدید | 37 پست

خدایاا شکرررت

رشته و دانشگاهی بود که میخواستم خیلیم براش استرس داشتم

پزشکی اینا نبود

من خیلی دوست داشتم حسابداری تهران قبول بشمم خداروشکر شدمممم

خیلی ذوق دارم الاننن🥺🥺🥺😭❤الان بلاخره بعد مدت ها ارووووم و راحت میخوابم

از ته دل میتونم بگم اخیشششش

خدایا شکرت🥺🥺❤❤

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین عزیزممممممم

من با سوابق انتخاب رشته کردم الان هرچی میزنم تو سایت که نتیجه هارو ببینم میزنه خطایی رخ داده پس از بررسی اطلاعات دوباره تلاش کنید اطرافت کسی نبوده با سوابق انتخاب رشته کنه بپرسی تونستن نتایجشون رو ببینم یا نه ؟

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی
مبارکه عزیزم

فداتشمم ممنونم🥺❤❤

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
مبارک باشه حسابداری رشته خوبیه اونم تهران

بله خیلیی خوشحالم ممنونم🥺❤

میکروبیولوژی آزاد اردبیل آوردم ریدم رید

نهه چرا چیز دیگه ای مد نظرت بود؟

خیلی خوبه ک هم کارش هم مهاجررتتت

مبارک باشه قشنگ

فداتشم عزیزممم🥺🥺❤

افرین عزیزممممممم من با سوابق انتخاب رشته کردم الان هرچی میزنم تو سایت که نتیجه هارو ببینم میزنه خطا ...

مرسییی عزیزمم

ببین من خودمم با سوابق بودم هر کاری کردم نتونستم

رفتم کافینت خیلی سریع برام اوردد

اره ماماییمامانم اینا نمیزارن برم همه هم میگن بده

نه بنظرم خوبه.من ک نمیتونم پشت بمونم دیگه.اگر میتونی تحمل کنی بازم تلاش کن

مرسییی عزیزممببین من خودمم با سوابق بودم هر کاری کردم نتونستمرفتم کافینت خیلی سریع برام اوردد

خب چه خطایی برات میزد ؟

ابر بارنده به در یا می گفت من نبارم تو کجا دریایی ، در دلش خنده کنان دریا گفت : ابر بارنده تو خود از مایی