2777
2789
عنوان

انسانی ها جایی قبول نشدن🤔

262 بازدید | 32 پست

من امسال انتخاب رشته دارم بین تجربی و انسانی موندم به دوتاش هم علاقه دارم 

ولی الان سایت رو نگاه میکردم اکثر قبولی ها مال تجربی بود مثل پزشکی و... 

انسانی ها کجایین😂😂 کسی وکالت اینا قبول نشده؟

شاید انسانیا نی نی سایت نمیان

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انسانیم زدع مردود رتبم ۲۲ هزار شد رشتع ها چرت مث جامعه اینا انتخاب کردم نیوزدم چرا بچ ها😭😭

منم ۲۰۰۰۰هزار انسانی غیر انتفاعی 😐 حقوق 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

نمیتونم چرا بپذیرم کسی که نی نی سایت میاد پزشکی قبول بشه . آخه نی نی سایت میای خیلی وقت آدمو میگیره یهو به خودت میای میبینی یه ساعت اینجا داری میچرخی و این تاپیک و اون تاپیک میری بعد بعضی وقتا ذهن آدم درگیر مشکلات میشه چجوری تمرکز کردن و درس خوندن جوری که پزشکی هم قبول شدن برام جالبه

میری؟ حالم بدع کاش قبول شدع بودم

نه میمونم

چرا ناراحتی پس ؟ خوب نیست حقوق

غیر انتفاعیه من دلم دولتی میخواست  یا فرهنگیام