2777
2789

بیاین ببینیم امسال قبولیا چطور بوده واقعا بهتر بوده یعنی؟😍

من با رتبه ۲۰۰۰ منطقه یک رشته ریاضی مهندسی‌مکانیک شهید بهشتی قبول شدم😍🌻

شمام اگه دوست داشتین بگین

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم با ۱۰۰۰۰ زیست شناسی سلولی مولکولی علم و فرهنگ و سلولی مولکولی تهران شمال قبول شده 

کاربری دست سه نفره ، کاربر اصلی دانشجوی دندون نامزدم دارم زبان و خیاطی و شیرینی پزی و چندتا چیز دیگه بلدم سوال داشتی بپرس عزیزم و اینکه میشه برای اینکه زودتر با نامزدم برم زیر یه سقف صلوات بفرستید؟من کاربر عصبی و بددهنی نیستم مگر اینکه دیگه خیلی آتیشم بزنید به شدت شیطون و شوخم، باهام راحت شوخی کنید ظرفیتم بالاست، خدای سوتی دادنم ،یه موقعا کارایی میکنم که هرگز یه ادم عاقل انجام نمیده😬😭🤣؛ کاربر دوم هیجده سالمه دانشجوی ژنتیکم یکیو دوست دارم اگه میشه برای به هم رسیدنمون دعا کن مهربون من خیلی شیطونم اگه جایی باهاتون شوخی کردم ناراحت نشید عاشق تاپیک عکس و تاپیک های فانم همینطور خوراکی اگه راجع به چیزی اطلاع داشته باشم میگم نداشته باشم حرف خاصی نمیزنم و اگه جوابتونو ندادم یا نمیخوام راجع به موضوعی حرف بزنم یا نمیخوام با شما همکلام بشم لجبازم هستم اگه جایی لج کردم تاپیک رو قفل کنید [ممنون] تا الان کاربر اصلی به جام تاپیک میزد از این به بعد خودم میزنم :>> کاربری سوم خیلی کم میام روی کاربری و توی سایت عاشق موزیک و نقاشیم همین 

به به مبارکهههه منم مهندس مکانیکممممم😍😍😍بیا تاپیکم خانم مهندس

به به چه عاااالی😍🌻 خوشبختم❤️

الان میام😍

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

تبریک میگم من پشت کنکوری نیستم ولی امیدوارم همه کنکوری ایی که تلاش میکننو هدف دارن به هدفشون برسن 🤍اونایی که قبول نشدید نا امید نشید شما بی استعداد یا هرچیزی  یا هر صفتی که رو خودتون میذارید نیستید شما فقط صدتونو نذاشتید کنکور اخر زندگی نیست تلاشتونو کردید نتونستید دوباره تلاش کنید برید سراغ کار های دیگه موفق میشید نگران هم نباشید برای منم یه صلوات بفرستین تو کنکورم که چند سال دیگه هست موفق بشم منم براتون با تمام وجودم دعا میکنم موفق باشید 💖💓

من مدیریت مالی دانشگاه آزاد قبول شدم 😁😍

به به چه عالی😍🌻

مبارکه عزیزم❤️😘