2777
2789
عنوان

عاشق کسی ام که وجود نداره 💔🙃

180 بازدید | 15 پست

می‌دونم مشکلم چیه ، بهش میگن خیال‌پردازی ناسازگار ، یعنی آدم یه زندگی یا دنیای خیالی تو ذهنش میسازه و توش زندگی می‌کنه ، دیالوگ ها ، شخصیت ها ، اماکن و همه چیز تو رویا دقیق و جزئیه . فرد مبتلا ، اکثر اوقات تو رویا غرقه و از هر فرصتی برای خروج از واقعیت و خیال پردازی استفاده می‌کنه ، می‌تونه همراه با فکر کردن آهنگ گوش بده و راه بره ، یا اینکه موقع دیدن یه فیلم یا خوندن یه رمان ذهنش تحریک بشه ، یا حتی یه اتفاق قابل توجه تو واقعیت و به خیالش اضافه کنه که من متاسفانه همشو دارم 😭😭

ولی قضیه ای که هست اینه :

اینجور آدما معمولا از زندگی واقعی ناراضی ان و به دنبال فرار هستن ، ولی زندگی من عالیه . بهترین پدر و مادر ، وضع مالی متوسط ولی مناسب ، عشق و صمیمیت اعضای خانواده ، دوستای خوب و ظاهر خوب و...

و همه چی انقدر خوب و نرماله که من بدم میاد ! بدم میاد از دغدغه های عادی ، احساسات روزمره ، کارای عادی ، خانواده عادی ، زندگی عادی و ... 

و یه دنیایی تو ذهنم ساختم که مطمئنیم اگه ازش فیلم بسازن ، کم کمش اسکارو میگیره ✨

زندگی خیالی من ، متشکل از خودم در آینده است که توی خارج از کشور زندگی میکنم و وکیل شدم ( امسال نهمم و دارم آماده تیزهوشان دهم انسانی میشم و می‌خوام وکیل شم) ، و با یکی از بزرگترین سازمان های مخفی دنیا که یه تئوری ثابت نشده در حال حاضر هست ، درگیر شدم که بزرگترین سیاست های دنیا اونجا شکل میگیره و به صورت مخفیانه با یکی از اعضای اصلی هیئت مدیره اون سازمان همکار شدم .

مشخصات من توی این رویا اینه : یه دختر بیست و هشت ساله خیلی قد بلند ، با پوست سفید و لپای تپل و صورت کوچیک (پوست سفید و صورت کوچیکش فقط واقعیه) و اخلاق خیلی پر شور و نشاط و کنجکاو و مغرور و حرفه ای و کاربلد که همزمان با وکالت بین الملل خیاط و نویسنده هم هست .

و مشخصات رئیس اون سازمان که من دوستش دارم هم اینه : یه پسر سی ساله و خیلی قد بلند با پوست سفید و بدون ریش و سبیل و مو روی بدنش و موهای خاکستری و چشمای نیلی ( آبی تیره ) با آی کیو بالای ۲۰۰ که مادرش معشوقه پدرشه و پدرش مادرشو فراری داده و اسید روی صورتش پاشیده که صورتش کاملا سوخته و مادرش با کلی عمل جراحی به صورت مخفیانه به عنوان خدمتکار پسرش کار می‌کنه و پدرش هم یه پارانویید دیوونه است و یه مسیحی اصیل که باعث شده پسرش از این دین حالش به هم بخوره و بخواد همه دین های دنیا رو از بین ببره . خواهر این پسرو دشمنانی پدرش انقدر زدنش که از گردن به پایین کلا فلج شده و تنها دلخوشی پسره است . برادر پسره که از زن باباشه ، سایه همو با تیر میزنن و از هم متنفرن و از هر موقعیتی برای نابود کردن هم استفاده میکنن ..... خود پسره یه پسر اسکیزوفرنیه ( توهم و روانپریشی ) و کوررنگی داره ، یه جور عقده حقارت و سلطه گری و ریاست داره و به شدت بی احساسه 

و این نفر دوم شخصیه که اگه تو واقعیت وجود داشته باشه ، من براش میمیرم 😭 اون تمام احساسات منه ، تمام قلب منه ، خیلی گناه داره ، هیچکس دوستش نداره ، همه بهش بدی کردن ولی اون به من اعتماد کرده (یه چیزیو نگفتم ، هیکلش نه هرکوله نه چوب کبریت ولی در کل رو فرم)

من از مردای واقعی متنفرم 

از هر مرد ریش و سبیل دارم حالم به هم میخوره 😶 

از هر مردی غیر از اون حالم به هم میخوره 

با کسی غیر از اون ازدواج نمیکنم 

کسی غیر از اون شایسته مرد بودن نیییسسستتتت😭😭

ببخشید خیلی حرف زدم ، این پست صرفا جهت درددل بود ، به هیچکس من اینا رو نگفتم و نمیگم ، اینجا هم چون ناشناسم میگم .

اگه دوست داشتید نظرتونو بدید ، یعنی خیلی خوشحالم میشم اگه بدید و خییییلی گلی اگه تا ته درد دلام موندی ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مشکل اسمش خیال پردازی ناسازگاره، اوکی.مشکل نام کاربریت چیه!؟🥲

مشکل اینه که هر چی میزدم میگف تکراریه ، یه چیز زدم فقط بتونم بیام تو ‌😑

شما که انقدر تخیلت قوی تو راه جذب استفاده کن ازش عزیزم

همین کارو میکنم . نوشتن و تنها راه رها شدن از فکرام میبینم 

منم همینجوری بودم بزرگ بشی یادت می‌ره سعی کن فک نکنی زیاد چون بعدا نمیتونی با زندگی عادی کنار بیای

همین الانشم نمیتونم 

راست میگی نصف ایران تو این سایت عضوه!🥲😂اون مشکلی هم که گفتی به نظرم همه تو سن های نوجوونی دارن، بی ...

آره ، یکی از دوستانم داره ولی مشکلاتمو آخرش گفتم ، اینکه دیگه واقعیت قابل قبول نیست واسم 😑😑😑😭😭😭😭

فقط اون پسر و انقدر خانوادشو ذلیل و وابسته نشون نده که اذیت بشی

آخه غیر عادیه 🤣🤣🤣🤣 

طور دیگه ای عادی میشددد 

فقط اون پسر و انقدر خانوادشو ذلیل و وابسته نشون نده که اذیت بشی

آخه غیر عادیه 🤣🤣🤣🤣 

طور دیگه ای عادی میشددد 

دقیقا برا همین بدبخت بودنش دوستش دارم 

نه دیگه تو رویاهات بگو طرفت خوشبخت و تو هم خوشبخترینی

خب طرفو مطمئنی نیستم ولی خودم اوکیم 

خودم بدبخت نیسان ، تازه به مردمم کمک میکنم .

می‌دونی به چه امیدی این فکرا رو میکنم؟ به این امید که راه زندگیمو تو همین مسیر بزارم حالا بخش های تخیلیش ولی جوری زندگی کنم که بتونم به آدما کمک کنم