2777
2789
عنوان

دلم بدجور گرفته از دست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 38 پست
عین خیالش نمیشه کلا ادم سنگیه برعکس من ک خیلی احساساتیم بخدا حس میکنم منم داره احساساتک تموم میشه

توام مثل منی 😕😕😕 پر از حس نیاز پر از حس عاشقانه ولی حیف ک کسی نیست باهاش تقسیم کنی هست هااا ولی انگار نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم دردیم منم دقیقا مثل خودتم اسی امروز انقد گریه کردم چشام داره میسوزه

بخدا ا دیروز من هییی داره گریم میگیره از طرفیم ۱۰ روزه پریودم تاخیر داشته حال روحیم برا پریود هم بده 

همش گریه میکنم

شوهر صبح تاشب نیس شبم میاد باگوشی ورمیره میخابه امروز منم خیلی دلم گرفته بود احساس میکنم خیلی تنهام تواین زندگی ...اگه وضع مالیش خوبه برو باپولش کیف کن بابچه هات بگرد ادم متاهل که تنهابمونه سخته 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
من خرم دلم نمیاد که از خواب پریدم که اقا رو ببینم یعنی از خودم بدم میاد

لطف کن دل رحم نباااااش

❤️أُفَوِّضُ أَمْری إِلَی اللَّه❤️خدایا،همه چیز رو به تو می سپارم خودت همه چیو درست کن❤️

سرگرمی درست کن توخونه روز جمعه غذای پورد علاقش رودرست کن جذب خودت میشه.زیاد به خودت برس برنامه ریزی ...

بخدا همه این کارارو میکنم همشو حتی خیلی بیشتر 

نمیدووونم دیگ چیکنم خسته شدم

هم دردیم منم دقیقا مثل خودتم اسی امروز انقد گریه کردم چشام داره میسوزه

چراخودتو کورمیکنی بخاطر مردی که حالت براش مهم نیساشتباه منونکن شبا تاصبح گریه میکردم عین خیالشم نبود متنفرم ازش 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
توام مثل منی 😕😕😕 پر از حس نیاز پر از حس عاشقانه ولی حیف ک کسی نیست باهاش تقسیم کنی هست هااا ولی ا ...

اخ قلبم میسوووزه برا فکرایی که راجع به زندگیم میکردم و چیزی ک هست کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم