2777
2789
عنوان

دعوا زن و شوهری

141 بازدید | 10 پست

دیشب شوهرم مارو گذاشت خونه مامانم و با داداشم رفتن پیش دوستاش و ۲ساعت دیگع اومدن. اون ماه ۶۰۰ داده بود به نوشیدنی دورهم خورده بودن.گفتم دیگه نرو پیششون و دفعه آخرت باشه ‌دوباره دیدم دیشب پول زده .بهش گفتم گف من ندادم داداشت داده. خلاصه اومدیم خونه دعوای شدیدی کردیم. گفتم چرا اینجور مواقع پول داری گف ب تو ربطی نداره، ریدم دهنت من ندادم. منم دیونه شدم پاشدم زدمش و چنگ انداختمش کلی اونم کلی منو زد .از پله هام افتادم پام پیچ خورده خیییلی درد میکنه.تا صبح گریه کردم.حالا از صبح مدام میگه ریدم دهنت. مشکل بزرگترم اینه فردا اولین تولد دخترمه۰😭😭😭 میگه هرچی میخای بخری خودت تاکسی میگیری میری چیکار کنم دل و دماغ ندارم دلم برای دخترم خیلی میسوزه

اول اون داداشتو جمع کن که شوهرتو به راه بد میکشونه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه تا نگی گوه خوردم غلط کردم هیچی درست نمیشه. اونم چقد منو زد .اما همش میگه اول تو زدی. بخدا بدون ...

ای بابا گوه خوردم چیه بگو بازبون خوش

ازهم عذرخواهی کنیم هردومقصریم

اسی حالا به بعد گیرنده به این خرجاش

اگه کمت نمیزاره 

دلم خونه همه تنم درد میکنه . فقط مجبورم بخاطر دخترم کوتاه بیام خیلی دلم براش میسوزه😭 دوشنبه هم وقت اتلیه داره میگه من نمیریم. قرار بود کیکشو امروز بریم.بخریم مثلا 😭😭😭خدا لعنتشون کنه .اونا همش زنگ میزنن میگن بیا