2777
2789
عنوان

یزدیاااا بیاید لطفا

408 بازدید | 35 پست

من علوم تربیتی دانشگاه یزد قبول شدم 💔 

میشه یکم در مورد دانشگاه و شهر و مردمش بگید

خواهش میکنم کسیو ندارم سوال بگیرم 

خوابگاهش چطوره

کلا هزینه و همه چیو اگر میدونید بگید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خود شهر که خیلی شهر نرمال و خوبیه. مگه این که شهرستان های اطرافش باشی که زیاد جالب نیستن. فقط آ ...

متشکر نه خود یزد هست فک کنم 

ابو هوا مشکلی نیست من خودم توی شهر گرمسیر هستم 

یه جور حلش میکنم 

فقط میخواستم ببینم در کل چطور شهری هست 

من یزری نیستم

اما فامیل اونجا داریم میشناسم

برای یک دختر دانشجو که از شهر دیگه اومده، بسیاز شهر امن و خوبیه 

مردم بی حاشیه و مهربونی داره

تمش مذهبیه و امنیت خیلی خوبی داره

رشته شما هم که جرو رشته های پر طرفدار بچه های انسانی هست، در واقع بهترین رشته برای آزمون استخدامی آموزش پرورش اول علوم تربیتیه بعد مدیریت اموزشی

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

متشکر نه خود یزد هست فک کنم ابو هوا مشکلی نیست من خودم توی شهر گرمسیر هستم یه جور حلش میکنم فقط میخو ...

درکل و به صورت روراست گرمای یزد با گرمای جنوب فرق داره قشنگ جزغاله می‌کنه 😂😂

مرداش زیاد نگاه میکنن. اصن عادت مردمه زن و مرد هم نداره کلا خیلی نگاه میکنن😂😂

ولی از نظر دزدی و اینا امنیتش خیلی خوبه. افغانی داره ولی نه اندازه ای که توی شیراز و اصفهان پره. 

مذهبی هم بستگی به محله داره ولی اصن دیگه مذهبییی نیست مثل اصفهان میمونه از این نظر. اونایی که تذکر میدن مذهبی نیستن شغلشونه🤣🤡

. شهر بازی هم پارک شادی داره که اصن خوب نیست بازم شهربازی کوهستان بهتره. پاساژ پنج تا داره. کافه اینا خیلی زیاد داره. جاهای دیدنی و تازیخی اینا زیاد داره. کویر داره. پارک آبی هم داره ولی من خودم تاحالا نرفتم. کلا جز شهر بازی بقیه چیزاش اوکیه🤣🤣ولی نسبت به شهر های دیگه خیلی گرونیه مخصوصا توی مواد غذایی و میوه

درکل و به صورت روراست گرمای یزد با گرمای جنوب فرق داره قشنگ جزغاله می‌کنه 😂😂مرداش زیاد نگاه میکنن. ...

عه مرسی گلی 

فکر کنم اینجور موارد دیگه تو کل شهر های ایران باشه 😅

شما خودتون ساکن یزد هستید؟

سطح این دانشگاه خوبه؟!

. شهر بازی هم پارک شادی داره که اصن خوب نیست بازم شهربازی کوهستان بهتره. پاساژ پنج تا داره. کافه این ...

اها ممنون از اینکه وقت گذاشتید جواب دادید 

اجرتون با امام حسین 🤍

این دانشگاه توی مرکز شهر هست

از نظر مسیر و... اوکیه؟

دانشگاه یزد که خیلی رنک خوبی داره و خود دانشگاه هم خیلی بزرگه و توی بالاشهر یزده . خوابگاه هم شنیدم نسبت به خیلی از شهرای دیگه بهتره . اما شهرش نه من خودم امسال میرم دانشگاه حاضر نشدم شهر خودمون رو بزنم . امنیت خوبی داره نسبتا. هزینه ها خوبه شهر گرونی نیست. جای تفریحی زیاد نداره فضای سبز کمی داره اما تا دلت بخواد کافه و رستوران هست و چند تا مجتمع خرید . شهردلگیریه در کل اگه از شهر بزرگ میای اذیت میشی اما عادت میکنی

دانشگاهش خیلی خوبه دم دانشگاه ورودی کوثر خط واحد داره میتونی سوار بشی و بری باغ ملی برای کتاب خریدن اونجا معدن کتاب فروشی هاست یا بری توی شهر بگردی 

خوابگاه های دخترانه توی خود دانشگاه نزدیک ورودی کوثر هست توی خود دانشگاه و از دم خوابگاه اتوبوس هست که میتونید سوار بشین میبرتتون داخل دانشگاه چون دانشگاه بزرگیه و مسیر یکم طولانیه تا کلاس ها بنابراین اتوبوس داره که سر ساعت های خاصی نزدیک شروع کلاس ها میاد میبرتتون که به کلاس برسید تجربه ای از داخل خوابگاه ندارم چون خوابگاهی نبودم برای من دانشگاه بسیار خوبی بوده و اساتید هر رشته هم بستگی به اون رشته داره اساتید رشته من واقعا خوب بودند یه چیزی هم درمورد بازارکار بگم که به نظرم درمورد همه رشته ها صدق می‌کنه چون همکلاسی های دیگه ام هم همین نظر رو دارند بیشتر دانشجوها سیاهی لشکرند که یا به رشتشون علاقه ای ندارند یا برای تفریح اومدن دانشگاه یا یه چیزی قبول شدن و اومدن یا صرفاً اومدن مدرک بگیرند خیلی خوبه که همون اول شروع رشته ای که میخوای بخونی تعیین کنی چه هدفی داری میخوای در پایان این چهار سال چیکار کنی بشین فکر کن مسیرت رو روشن کن و بعدم خیلی تلاش کن اول باشی و ممتاز به طوری که استادها بشناسنت من رشته ای که خوندم کار زیاد نداره اما نفر اول رشتمون الان سرکاره و ارشدش رو گرفت و داره میره دکترا چون از اولش هدف داشت و گفت اومده تا تهش بره امیدوارم تو هم موفق بشی😍♥️

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

دانشگاه هم چند تا ورودی داره از بس بزرگه ورودی کوثر و دانش و... بالا شهره منطقه امن و خوبی هست نزدیک دانشگاه دم ورودی کوثر یکی کتابفروشی و بانک و... هست سوپری هم قبلاً بود که جدیدا جمع کردند اما دم دانشگاه خط هست میتونی سوار بشی بری میدان نعل اسبی که خیلی نزدیکه و کلا پنج دقیقه میشه با خط بری دور میدون مغازه های زیادی هست و داروخونه و سوپری و فست فودی و..‌. هست اما قیمتش یکم از جاهای دیگه شهر بالاتر هست چون اینجا محل خوبی هست بالا شهره طبیعتاً قیمت ها یکم بالاتره 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن