2777
2789
عنوان

خاک بر سر من من مایه ننگ خانواده هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 63 پست
انشالله که امسال بیاری نگران نباش گلم خدا هواتو داره من یکی از دوستام با رتبه سه هزار دوباره موند پش ...

انشالله عزیزم
ممنون بابت قوت قلبت
عزیزم دعا کن فقط قبول بشم  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم طرف پنج سال پست کنکور مونده تا رشتشو قبول بشه البته مقایسه کردنه چه از خودت بالاتر و پایینتر ...

عزیزم پشت کنکور موندن دیگه برام سخته یازدهمم باید ترمیم نمره کنم اصلا تقریبا غیر ممکنه دوما من فرصت ترمیم دوازدهمم سوزوندم دیگه راهی نمیمونه

عزیزم بیشتر توضیح بده شاید تونستیم بهم کمک کنیم

سال ۴۰۲ کنکور داده بودم رتبه ۸۴ هزار اوردم پشت موندم خراب تر کردم ۹۰ هزار اوردم و مردود شدم ، پایه م خیلی ضعیفه حالم از خودم بهم میخوره ، خانوادم ناراحتن ، جواب فامیل یه طرف ، خودمم دارم از گریه دق میکنم خیلی احقم که اهمال کاری کردم و نخوندم

سال ۴۰۲ کنکور داده بودم رتبه ۸۴ هزار اوردم پشت موندم خراب تر کردم ۹۰ هزار اوردم و مردود شدم ، پایه م ...

عزیزم امسال رتبه هارو هم واقعا بد دادن من فکر میکردم رتبم بهتر میشه ولی افتضاححح شد

عزیزم طرف پنج سال پست کنکور مونده تا رشتشو قبول بشه البته مقایسه کردنه چه از خودت بالاتر و پایینتر ...

عزیزم پشت کنکور موندن دیگه برام سخته یازدهمم باید ترمیم نمره کنم اصلا تقریبا غیر ممکنه دوما من فرصت ترمیم دوازدهمم سوزوندم دیگه راهی نمیمونه

انشالله عزیزمممنون بابت قوت قلبتعزیزم دعا کن فقط قبول بشم

♥️♥️♥️♥️انقد نگران نباش استرس نده به خودت ارزششو نداره به خدا پرستارم میشی حتما کارم میکنی چندسالم میگذره ولی استرسی که به خودت میدی تو وجودت میمونه 

اگه جلوت بودم التماست میکردم خودتو تحقیر نکنی و فشار به خودت نیاری به خاطر چیزای مسخره من همه این کارهارو کردم بخاطر کوچیک ترین مسائل که از نظر خودم بزرگ بود نتیجش شد چند جور بیماری روحی مثل افسردگی عزت نفس خیلی پایین اعتماد به نفس ضعیف نشخوارفکری بی تمرکزی که هنوزم در پی درمان اونا هستم لطفا تا با خودت این کارارو نکن