2777
2789
عنوان

خاک بر سر من من مایه ننگ خانواده هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 63 پست
خب که چی؟تو چه کار به اون داری تو زندگی خودتو داری به خودتم مربوطه اگه قبول بشی یا نشی دست از مقایسه ...

متاسفانه خونوادهخ سمی دارم بخصوص برادر بزرگم
همین الان شروع به تحقیرم کردن هم خانواده هم فامیلا از شدت فشار دارم میمیرم بذام دعا کن پرستاری قبول بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم همه کنکور و دانشگاه فدای سرت !مگه همه چیز درسهیکی میتونه یکی نمیتونهمن با این سنم رانندگی بلد ...

عزیزم من ارزوم پرستاریه نمیخوام ارزو بدل بمونم عزیزم لطفا دعا کن که از این برزخ بیام بیرون

عزیزم من ارزوم پرستاریه نمیخوام ارزو بدل بمونم عزیزم لطفا دعا کن که از این برزخ بیام بیرون

پرستاری مگه چی داره که اینجوری خودت اذیت میکنی...

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

من میشناسم کسایی که بعد ۳ یا ۴ سال قبول شدن باباولی تو این کارو با خودت نکن چون درنهایت ناراضی می شی ...

عزیزم من عاشق پرستاریم اگه نشه خیلی افسرده میشم من پارسالم حسابداری میکرو یا چیزای دیگه میاوردم ولی به عشق پرستاری موندم

عیزیزم حالمو پس درک میکنیالان من گوشه خونه کز کردم تو نشیمن خونه همه نشستن دارن از داداشم تعریف میکن ...

.اهم میدونی الان نگران اینم که بقیه ازم بپرسن.تو خانواده خرخون و رتبه برتر و ... زیاد داریم.اما نمیخوام پس بکشم.درضمن خرخونا همسن من یا از من یکی دو سه سلل بزرگترن

عزیزم طرف پنج سال پست کنکور مونده تا رشتشو قبول بشه البته مقایسه کردنه چه از خودت بالاتر و پایینتر ...

عزیزم پشت کنکور موندن دیگه برام سخته یازدهمم باید ترمیم نمره کنم اصلا تقریبا غیر ممکنه دوما من فرصت ترمیم دوازدهمم سوزوندم دیگه راهی نمیمونه

عزیزم پشت کنکور موندن دیگه برام سخته یازدهمم باید ترمیم نمره کنم اصلا تقریبا غیر ممکنه دوما من فرصت ...

انشالله که امسال بیاری 

نگران نباش گلم خدا هواتو داره 

من یکی از دوستام با رتبه سه هزار دوباره موند پشت یازدهمم ترمیم می‌کنه بخاطر اینکه اون چیزی که میخواست نیاورد میبینمش کیف میکنم دوساله داره کنکور میده هدفشو نیاورد میگه ده سال دیگم میخونم خانوادش پشتش نیستن و سرزنشش میکنن ولی انقد اراده داره کیف می‌کنه آدم خیلی سخته ولی ارادشو داری از خدا میخام اراده قوی بهت بده و ذهن اروم

خواهش میکنم ازت خودتو تحقیر نکن بخاطر رتبه کنکور

بخدا یروزی میخندی از اینکه نگران چی بودی  

نگران نباش عزیزممنم روان قبول شدم اما کوفتم کردن

عزیزم قدر قبولیتو بدون
منی که سنجش با رنگ قرمز نوشته مردود چیزی ندارم به کسی بگم ولی تو یه رشته خوب قبول شدی

پرستاری مگه چی داره که اینجوری خودت اذیت میکنی...

عزیزم من عاشق کارای بالینی هستم عاشق کار تو بیمارستان
بیماری هارو تشخیص بدم مشکلات بقیه رو حل کنم واقعا پرستاری حرفه گسترده ای هست
مهاجرتشم که عالیه