2777
2789
عنوان

خاک بر سر من من مایه ننگ خانواده هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 63 پست

خب که چی؟تو چه کار به اون داری تو زندگی خودتو داری به خودتم مربوطه اگه قبول بشی یا نشی دست از مقایسه کردن بردار و به جاش سعی کن امسال همه ی تلاشتو بکنی و به جای اتاق عمل پزشکی بیاری و دهن همه رو سرویس کنی 

عزیزم همه کنکور و دانشگاه فدای سرت !

مگه همه چیز درسه

یکی میتونه یکی نمیتونه

من با این سنم رانندگی بلد نیستم داداشم هنوز گواهینامه نداره تو رانندگی حرفه ایه

بجاش من اهل درسم اون اصلا به درس اهمیت نمیده و نمیخونه

استعداد همه تو درس نیست

دوسال موندی نشد نتونستی

برو یه رشته بخون تحصیلات داشته باشی و برو دنبال درامد کلی راه هستتت مگه همه چیز کنکوره لعنتیه؟

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میشناسم کسایی که بعد ۳ یا ۴ سال قبول شدن بابا

ولی تو این کارو با خودت نکن چون درنهایت ناراضی می شی احساس عقب موندگی از هم دوره ایات داری هرچند رشته مورد علاقه ات قبول شده باشی

همش به این فکر می کنی که از بقیه ۳،۴ سال عقب تری و سنت رفته بالا و...

یعنی هیچ راه دیگه ای برای موفقیت بجز درس نمی بینی؟

نه 1 سال اختلاف داریم

غصه نخور🥺

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

عزیزم طرف پنج سال پست کنکور مونده تا رشتشو قبول بشه  البته مقایسه کردنه چه از خودت بالاتر و پایینتر اشتباهه ولی خوب بپذیر ببین کجاها مشکل داشتی کم گذاشتی زیاده روی کردی و.....بقول دکتر هلاکویی خوب بتوچه😂 هروقت خواستی رتیه خودتو با هرکییی مقایسه کنی بگو بمن چه اون اونه تو تویی شاید باید زمان بیشتری بزاری برای هدفت  

خیلی ناراحت میشم و قلبم میشکنه از اینکه دختران سرزمینم بخاطر اینکه پشت موندن یا رتبه دلخواه نیاوردن انقدر خودشونو سرزنش میکنن و یا حتی صحبت خودکشی میکنن  با اینکه خیلی تلاش میکنن و همشون باارزش تر از این هستن که رتبشون بخواد ارزششون رو ضعیف کنه مطمئن باش پشت کنکور موندن باعث نمیشه ارزشت بیاد پایین یا اصلا یه هدفت نرسی 

چرا خب اخه.منم همچین حسی داشتم.احساس حقارت میکردم چون تو خانوادمون رتبه برترم داریم اما من با اینکه ...

عیزیزم حالمو پس درک میکنی
الان من گوشه خونه کز کردم تو نشیمن خونه همه نشستن دارن از داداشم تعریف میکنن
بعد میپرسن محدثه چی شد
بعد میگن هنوز نتایجش نیومده
اخه کی باور میگکنه برا داداشم اومده ولی برا من نه

میخوندیم ولی میگم من خنگمداداش بزرگم راست میگفت من خنگم

خنگ نیستی عزیزم

از رو رشته و دانشگاه آدما نمیشه خوشبختی و موفقیتشون رو قضاوت کرد

از اینجا به بعد زندگی انقد بالا پایین داره که بعدا میگی کاش اون روزا انقد خودمو بخاطر درس انقد اذیت نمیکردم

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
میفعمم سخته ولی اروم‌باش اینا فقط ندای درونیته بهش گوش نکنصبر کن یکی دوسال اینور اونور در مقابل عمر ...

عزیزم دعا کن قبول شم پرستاری
من دیگه توان پشت موندن رو ندارم چون یازدهمم باید 13 تا امتحان بدم یعنی نمراتموترمیم کنم