2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چی قبول شدی

من خوندم واسه کنکور اماده هم بودم ولی نزاشتن کنکور بدم فک نمیکردم تا این حد سختگیر باشن 

رشتم کامپیوتره میخاستم برنامه نویسی بخونم

دختری با چشمانی ب رنگ علف بز
من خوندم واسه کنکور اماده هم بودم ولی نزاشتن کنکور بدم فک نمیکردم تا این حد سختگیر باشن رشتم کامپیوت ...

ایجانمممممم 🙂✨ چرا نزاشتن بدی آخه؟. نمیتونی کامپیوتر و برنامه نویسی رو بیرون ادامه بدی اگه نمیتونی دانشگاه بری

اینام شورشو آوردن وای قبول شدم وای فلان شدم خب چیکار کنیم برو به خانوادت بگو کل تاپیکا شده اینا جمع ...

وااا ...شما اذیت میشی نرو تو تاپیکا ...

سایته عمومیه هر چی دلشون بخواد میگن ...آدم دوست داره پیروزیشو بگه ...تبریک بشنوه ...موفق باشن همگی

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙
وااا ...شما اذیت میشی نرو تو تاپیکا ...سایته عمومیه هر چی دلشون بخواد میگن ...آدم دوست داره پیروزیشو ...

من نمیرم تو همین لیسته دارم میبینم داخل نمیرم همش شده مزخرفات 

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸