2777
2789
عنوان

این تاپیک رو میزنم برای یادگاری

276 بازدید | 27 پست

که همیشه یادم بمونه خدا زحمتا و تلاشامو دید

خدا خستگی صبح زود بلند شدنامو دید

خدا استرس ها و نگرانی هامو دید

و خدا کمکم کرد و تلاشام بی نتیجه نموند

خیلی دعا کردم هرچی صلاحمه قبول شم و الان بقیه ماجرای زندگیمو میسپرم دست خدا❤️❤️

مهندسی مکانیک دانشگاه شهید بهشتی قبول شدم😍❤️

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

بح بح

مبارکه

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

@ایفایوازیوو  

سلام گلم

قرار بود وقتی قبول شدم بهت بگم 😍😍❤️❤️

@entj  

سلام عزیزم قبول شدم😍❤️

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای جان دلم 🥺♥️

حالم خوب میشه وقتی میبینم اینهمه انرژی های خوبو

مبارکت باشه دختر خوشگل و خوش قلب ♥️

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

بح بحمبارکه

ممنون عزیزم😍❤️

برای امضاتون صلوات فرستادم✨️

ای جان دلم 🥺♥️حالم خوب میشه وقتی میبینم اینهمه انرژی های خوبومبارکت باشه دختر خوشگل و خوش قلب ♥️

خیلی ممنونم از محبتتون😍❤️❤️

خودتون خوش قلب و مهربونید منو هم اینجوری میبینید❤️😘😘

مبارک عزیزم خانوم مهندس جون

خیلیی ممنونمم😍😍❤️❤️

مبارکههه رشتبتون چند شده بوده؟

رتبه ۲۰۰۰ منطقه یک

@ایفایوازیوو سلام گلمقرار بود وقتی قبول شدم بهت بگم 😍😍❤️❤️@entj سلام عزیزم قبول شدم😍❤️

سلام عزیزدلممممم واااای چقدر خوشحال شدممممم😍😍😍😍😍میگم حتما ی خیریتی توش بوده واااای خداااا 😍😍😍😍افریننننن😍

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

مبارکه عزیزم❤

ممنون عزیزم😍😍❤️

@ایفایوازیوو  

ممنونم عزیزم 😍😍❤️❤️😘 چه خوب که آنلاین بودی خوشحال شدم😍😍❤️❤️

سایت نمیذاره ریپلای کنم خراب شده باز 🥲😂