2777
2789

نشنیدم

قبل انتخاب رشته یه تحقیقی درباره ی رشته ها بکنین خب

اگه روزانه قبول شدی باید بری وگرنه محروم میشی

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشین برا سال دیگه بخون 

باستان‌شناسی رشته خوبیه برا کسایی که علاقه مند هستن به تاریخ باستان 

ولی همش باید در سفر باشی این ور اون ور بری پدرت در میاد به قول معروف 

منم میخواستم برم ولی گفتن بهم سخته 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

اینده کاری هم نداره برات مگر اینکه دکترا بگیری زبانت هم خوب باشه پول هم داشته باشی بری خارج از کشور 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

بشین برا سال دیگه بخون باستان‌شناسی رشته خوبیه برا کسایی که علاقه مند هستن به تاریخ باستان ولی همش ب ...

از اول دوست دارشتم باستان شناسیوو از طرف دیگه هم روزانه اوردم 

ولی هی میگن اینده کاری نداره دلم چرک شد

از اول دوست دارشتم باستان شناسیوو از طرف دیگه هم روزانه اوردم ولی هی میگن اینده کاری نداره دلم چرک ش ...

اره نداره گفتم در چه صورتی دارع

بنظر من رشته ی جذابیه

خیلی قشنگ 

یه چیزی بهت بگم یادت بمونه ، دختر خاله م جغرافیا قبول شد بهم زنگ زد گفت تو مشاوری و .. چیکار کنم همه میگن بمون پشت کنکور 

گفتم ببین برو بخون  رفت تا کارشناسی سنجش از دور یاد گرفت و ...

الان تو شهرداری کار می‌کنه دفتر هم زده بهترین زندگی داره 

همه چی بستگی به خودت داره 

نیازی نیست به همه توضیح بدی چه آینده ای داره و ... 

مهم اینه خودت باهاش حال کنی 

همین